Пряко от София: This is dubstep

0


Дата на събитието: 04.05.2012

Сподели

Shares

След парти избухването на 16bit, футуристичния, изтънчен звук на Phaeleh и издаването на първата българска дъбстеп компилация, най-младият промоутърски екип за ърбан култура и дъбстеп музика – Platform изненадва с най-грандиозното събитие в жанра, което се е случвало в България. На 4 май в Party Center 4 KM с целия си антураж пристига най-голямата дъбстеп медия в света – Get Darker! Партито ще се излъчва на живо през сайта на getdarker.com, обичайно следен от десетки хиляди потребители.

Зад пулта у нас ще застане създателят на платформата Lee Darkside, заради който събитието получава почетното заглавие This Is Dubstep. Така се казва и серията компилации, в които участват най-големите артисти в жанра – от Caspa, Skream и Rusko, до Chase & Status. Брандът This Is Dubstep прераства в серия партита с огромна аудитория, а за първи път част от нея ще бъде и българската публика.

Безспорно се очертава събитието на годината, а билетите за него все още са на цена от 10 лева. След изчерпването на промо-билетите до партито ценните пасове ще струват 15 лева, а на вратата – 20 лева. Достъпни са в мрежата на Eventim.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.