GROOVE ARMADA на ELEVATION 2012

0


Дата на събитието: 22.06.2012

Сподели

Shares

Списъкът от качествени артисти на Elevation Music Festival 2012 продължава да расте. Новите артисти, които ще се качат на главната сцена наред с Erykah Badu, Fatboy Slim, Kosheen, Chambao и Nneka, са GROOVE ARMADA DJ SET, а електронният звук на BREAKAGE и MICKEY MOONLIGHT пък ще допълни този на останалите легенди на DJ сцената.

Електронното дуо GROOVE ARMADA, което през септември 2010 официално обяви, че турнето им във Великобритания и Австралия ще бъде тяхното последно като група и това ще са последните им концерти на живо с музиканти, пристигат на ELEVATION 2012. На фестивала те ще зарадват българската публика с новото си сценично шоу Red Light ‘Decks & FX’.

Гениалният талант BREAKAGE, който вече има множество класически рилийзи зад гърба си, комбинира богати тонове и чувство за пространство в миксовете си, ще премине през стиловете от дръм ен бейс към дъбстеп на DJ сцената, на която ще се качи и Mike Silver познат още като MICKEY MOONLIGHT.

За да завършат напълно усещането за истински фестивал, от ELEVATION са подготвили за посетителите не само страхотна музика, но и още много други забавления.

Билети за фестивала, който ще се проведе на 22, 23 и 24 юни, могат да бъдат намерени само в мрежата на Евентим на цена от 99лв.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.