Ерол, Сърмата Хари и Лъчо от Q-Check с La Phaze

0


Дата на събитието: 24.03.2012

Сподели

Shares

сър Мата Хари

Три колоритни фигури от българската сцена ще се присъединят към терена с французите La Phaze на 24 март 2012 г. Ерол от Wickeda, в ролята на Kapitan Yogurt и Лъчо от Q-Check & La Мuchedumbre, в ролята на Muh-fucka selecta, ще започнат и довършат феновете в клуб MIXTAPE 5 с DJ-ския си подбор. И за да придаде завършек на нощната „джънгър” картина, небезизвестният със стила и лириките си Сърмата Хари обеща щедра импровизация върху сета на Ерол. Следователно, освен експлозивния микс от пънк-рок, джънгъл и дръм енд бейс от La Phaze, публиката може да очаква и сериозна добавка от денсхол и реге от българска страна.

Концертът на La Phaze в София е част от стартиралото им вече Европейско турне, на което представят последния си албум „Psalms and Revolution”, определян от меломаните като един от най-добрите на групата до момента.

За тези, които все още не познават енергичните французи, ето как самите те се определят като банда: „Ние сме мелез между сина на Dick Dale и братовчед на някой от Prodigy, който върви по стъпките на The Clash. Обичаме стария рокендрол, но и съвременните бийтове. Доказваме, че интензивното техническо обработване на музиката върви със старите усилватели и с винтидж лентите. Обичаме да сме шумни, бързи и да се потим на сцената, за да сме напълно автентични”.

Като доказателство може да послужи това кратко видео, обобщаващо живота на La Phaze по време на последното им международно пънгъл турне:

Билети за концерта на френската група могат да бъдат закупени от мрежата на Ticketstream.bg в цялата страна на предварителна цена от 15 лв. и за 20 лв. в деня на събитието.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.