Автентични джънгъл вибрации в София

0


Дата на събитието: 30.03.2012

Сподели

Shares

На 30-ти март софийската джунгла ще бъде разклатена пролетно от качествена дръм енд бейс музика. Трите пещери на Партицентър 4КМ ще бъдат отворени, за да приветстват събитието под надслов Born2Bаss, организирано от H.M.S.U., чиито гости ще бъдат легендарни имена на световната електронна сцена.

Пролетно слънце и свеж звук ще донесат специалните гости – ветераните на джънгъл и дръм енд бейс сцената, лъвовете Congo Natty a.k.a. Rebel MC (UK), Psychofreud (Norway) и за първи път – две дами зад микрофона – Phoebe и Nanci (UK).

Congo Natty a.k.a Rebel MC /Congo Natty Rec., UK/ е сред първите продуценти, изорали дълбоки коловози в джунглата от звуци, която през 90-те е била позната под името jungletek. Своеобразна музикална пътека, по която любителите на мощния бас крачат и днес. Голяма част от творбите му имат огромна значимост за оформянето на стила от 90-те години до днес, а зад гърба си има над 30 издания и съвместни проекти с плетора от музиканти.

Първата любов на PsychoFreud /Knowledge and Wisdom, Vikings Champion Sound, Norway/ е регето, но същинското му призвание се крие в тежкия, мелодичен рага джънгъл звук. Няколко пъти е бил гост на събития в България и реакцията на публиката е недвусмислено положителна след всяко едно от тях.

Лудетините Nanci и Phoebe /Congo Natty Rec., UK/ се появяват на музикалния хоризонт сравнително скоро, но талантът, енергията и душевните им рими скоростно натрупват растяща популярност.  Двете дами сипят безпощадна лирика с типичен ямайски привкус в акцента.

Освен вокалният и джънгъл звук, в парти център 4КМ, ще бушуват гръмотевични български бас линии от националния герой на бас продуцирането – CООH /Position Chrome, PRSPCT, Kuker, H.M.S.U./. Внимание – това ще е първото участие на Иван Шопов с дръм енд бейс амплоато му от месеци насам, една важна дата в натоварения график на вече световноизвестния продуцент.

Младият талант с кодово име L 33 прави силна заявка за присъствие на световната сцена и записа вече издания за лейбъли като Close 2 Death, Icarus и Mindtech. Родом от Велико Търново, едно наистина свежо попълнение към родната бас сцена. Продукцията му е издържана в класическия тон на дръм енд бейс жанра и не случайно успя да придобие признание и извън пределите на страната.

Всички знаят, че артистите на H.M.S.U. са на сцена вече повече от 10 години, за които успяха в неуморен такт да изградят това, което днес наричаме родна бас сцена. Момчетата, които са познати с псевдонимите  ОgonekMocks, Konspirator, Targy, acidtrip и EXo, остават верни на традицята да представят най-актуалното от вече широкия спектър на дръм енд бейс жанра, с безпощадно качество и безупречен микс.

До 29-ти март цената е 20лв., а на входа на събитието – 25лв. По традиция родените на 30-ти и 31-ви март ще могат да посетят събитието безплатно. Възрастово ограничение 18+.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.