Инвазията на французите La Phaze в София

0


Дата на събитието: 24.03.2012

Сподели

Shares

La Phaze

Една от най-продуктивните ъндърграунд френски банди ще излее енергията си върху българската публика на 24 март в столичния клуб MIXTAPE 5. За тези, които все още не са чули за La Phaze – това е банда, която повече от 10 години съчетава успешно бесен пънк с електро саунд и главно дръм енд бейс / джънгъл ритъм. Неподправеният им стил дори си е спечелил собствено име – пънгъл (pungle – mix of punk & jungle). Впечатляващото при тях е зарядът на живите им изпълнения, който всеки път максимално влудява публиката. Особено силно е и присъствието им по време на съвместните им турнета с Manu Chao и Gogol Bordello.

Турнето на La Phaze, представящо новия им албум „Psalms and Revolution”, вече стартира и до момента маршрутът му включва Германия, Чехия, Унгария, Словения, Хърватска, Босна и Херцеговина и, разбира се, България.

А ето и една добра новина за феновете на лайв музиката, които се готвят за концерта на La Phaze в края на март в София – от 08.03 до деня на събитието промо билетите ще са по 15 лв., а на 24 март цената им ще е 20 лв.

Обяснението на организаторите на концерта е просто: „Всички наблюдаваме, че София се превръща в един малък фестивален град, в който всякакъв тип културни събития следват бясно едно след друго. Такъв е случаят и с музикалната сцена. Само по себе си, това е много хубаво, но самите ние, като музикални фенове, не бихме могли да си позволим да посетим всички събития, които по един или друг начин привличат вниманието ни. Ето защо считаме, че непрекъснатото обогатяване на този културен календар трябва да бъде съпътствано и с по-ниски цени на билетите за посетителите. За нас е важно хората да имат възможност да дойдат и видят тази банда, която идва в България за първи път и определено си струва.”

Всеки, закупил билет за събитието преди промоционалния период, ще има възможност да си възвърне разликата в цената на билета на входа на клуба в деня на събитието или ще получи лека почерпка от организаторите на бара на MIXTAPE 5.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.