Mad Goat Ride 2012

0
 

Сподели

Shares

Републиканското състезание по свободно спускане Mad Goat Ride, организирано от БАССЕС, се проведе в неделя (26 февруари 2012 г.) на терена на улеите над хижа Рилски езера при отлични метеорологични условия и стабилна снежна покривка. Надпреварата протече гладко, без инциденти, благодарение на изключително добре подготвените състезатели и професионализма на екипите.

Mad Goat Ride 2012

Участниците успяха да направят по две спускания, а изходът от борбата не беше ясен до самия край. При мъжете битката за призовите места беше невероятно оспорвана, а дамите показаха, че не отстъпват по умения и смелост.

Mad Goat Ride 2012

С много стабилно каране и елементи на фрийстайл при скиорите най-много точки успя да събере Николай Найденов. След него с впечатляващи скокове се наредиха момчетата от „банската школа“ Костадин Русков и Иван Парлапанов.

При сноубордистите първото място успя да измъкне Костадин Костадинов, а след него с много малка разлика в точките се класира Борис Първанов. На трето място е Александър Енчев. Класирането при жените се оглави от Йоана Дойнова, следвана от Росица Митова и Николета Сотирова.

Задачата на съдиите не беше никак лесна, за разлика от тази на публиката. Бурните реакции след завършването на всеки състезател бяха недвусмислен знак за зрелището.

За повече информация befsa.com.

Mad Goat Ride 2012

КЛАСИРАНЕ:

СКИ МЪЖЕ

1. Николай Руменов Найденов

2. Костадин Русков

3. Иван Парлапанов

СКИ ЖЕНИ

1. Йоана Дойнова

2. Росица Митова

3. Николета Сотирова

СНОУБОРД МЪЖЕ

1. Костадин Костадинов

2. Борис Първанов

3. Александър Енчев

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.