CORPORIDE се мести у вас!

0


Дата на събитието: 05.03.2012

Сподели

Shares

Знаем, че обичате да висите в Corporide. Ние също. Понякога висим толкова много, че сме си като у дома. Понякога ни се е искало и да заживеем там, честно!

Е, явно много сме слушкали, защото Corporide се мести у нас. И у вас.

От 5-ти март магазин Corporide преминава само онлайн! Единственият адрес, на който ще можеш да ги намериш е www.corporide.com, където те очакват още много нови продукти и марки (най-якото е, че някои от тях за пръв път идват в България).

И по този повод се задава супер голямо намаление, за всички свикнали да идват на стария адрес – София, ул. „Хан Аспарух“ 53.

От 21-ви февруари до 4-ти март ще има супер намалени оферти, за да направим подобаващо преместването. Ще намериш тениски по 25 лева, кецове по 69, качулки – 65, дънки и панталони за 69 лева. Намалението важи и за сноуборд екипировка – обувки по 189 лева, якета – 195, панталони – 189, дъски – 230 лева.

Списъкът ще стане много дълъг, ако започнем да изброяваме всичко, така че най-добре ела на ул. „Хан Аспарух“ 53 до 4-ти март включително.

След това – подобреният и разширен www.corporide.com.

Corporide е тук от пролетта на 2003-та и предлага всичко, свързано със скейт и сноуборд. От кецове и дрехи, подходящи за всички, до про-екипи и протектори, и от скейт и сноу дъски, до всякакъв възможен хардуеър за тези спортове.

В момента там ще откриеш продукти на следните марки: Volcom, Etnies, Circa, ‘eS, Emerica, Altamont, Dakine, Vans, Zero, Cliche, Baker, Creme, Blind, Speed Demons, Mystery, Darkstar, $lave, Fly, Film, Baker, Venture, Destructo, Speed Demons, Tensor, ThirtyTwo, Drake, Ahbury, Burton, Electric, Dragon, Bataleon, 5150, Grenade, Nixon, Demon, Smith, R.E.D., Flow, Ride, Drake, Grenade, Skull Candy, Nikwax, Lush, TechDeck и други.

Адресът на офлайн магазина (още известно време ще) е ул. Хан Аспарух 53, в непосредствена близост до НДК и Френската гимназия в София.

Corporide отдавна е част от цялата скейт, сноу и музикална сцена в България. Освен че спонсорира отбор и стои зад организацията на редица състезания, магазинът същевременно подкрепя и широк кръг от ъндърграунд събития и изпълнители.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.