Hilarious Conjunction Live

0


Дата на събитието: 23.02.2012

Сподели

Shares

На 23 февруари в club MIXTAPE 5 ще се събере част от бързоразвиващата се българска алтернативна електронна сцена. Hilarious Krew ще представят артисти от различни ъгли на България, които ще бъдат подпомогнати от техни чуждестранни колеги. Всички заедно ще ни предложат смесица от експериментални емоции в стиловете hip hop, trip hop, drum’n’bass и IDM. Партито е част от турнето Circular Quadrant Tour на Georg Hekt и ще бъде придружено от красивите визии на Phormatik Visual LAB.

Hilarious conjunction live - club MIXTAPE 5 - 23.02 - 21:00

GEORG HEKT
Georg Hekt е мултиинструменталист и продуцент, който живее и работи в Берлин, но има български корени – роден е в Стара Загора. През 2003 г. отваря нетлейбъла Stigae Music с няколко приятели и колеги: Oppidan и Dr.Osmo. Участието на Georg Hekt в *MIXTAPE 5* e част от неговото българско турне, което представя последното му EP, Circular Quadrant. То е издадено от дигиталния лейбъл DSQT.

MLOSKI
Mloski живее и твори във Варна, където се занимава основно с IDM, но се вдъхновява и от редица други стилове. Той е издаван от повечето български нетлейбъли: Jisatsuken, Mahorka, Monokom, Stretching Spaces, както и от руския Otium. Може да го познаеш лесно по неговото дълбоко и емоционално звучене, с твърди бийтове и закачливи ритми. 

ALECEK & PAVEL KLAVE
Изпълнението на Alecek и Pavel Klave е комбинация от няколко електронни стила с вокална импровизация. Музиката е синтез от тежки Hip Hop и Glitch Hop бийтове с дълбоки уобъл басове и психаделични елементи, продуцирани от Alecek, върху които Pavel импровизира с гласа си. Влиянието на Dub, Glitch, Hip Hop и Midtempo присъства в тяхната музикална интерпретация и създава oбем и динамика на звука, които поглъщат съзнанието без компромис и оставят публиката без право на почивка.

ENEFTZE
Атанас Говедаров a.k.a. Eneftze е роден в Благоевград. Неговият характерен стил съчетава позитивни аудио емоции с glitchy форми. Като един от най-талантливите български продуценти в сферата на експерименталната електроника, той е задължителна част от повечето фестивали за електронна музика в България, където винаги представя музиката си на живо. 

ZAREVO
Макар и музиката му да пребивава в експерименталното измерение, на нея никак не са й чужди мелодичността и хармонията. Zarevo прави ритмичен IDM, изтъкан от жизненост, емоция и въображение, чиито съчетание и присъствие в съвременната електронна музика не са от най-често срещаните. Живи бийтове, летящи синтове и много внимателно подбрани звуци рисуват живописни, слънчеви музикални пейзажи с дълбока перспектива. Zarevo а.k.a. Светозар Шенков е артист, който заслужава широко внимание и чието творчество действа облагородяващо, повдигащо и пречистващо. От години свири по фестивали и партита, участвал е в различни проекти.

LIVE Visual ActsPhormatik Visual LAB 

Входът е 5лв, а ето и няколко видеоклипа:

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.