Може ли една рокендрол група да се облече почти без пари?

0
 

Сподели

Shares

Good Music Society стартира социален експеримент – въоръжени единствено с оскъден бюджет от 61 лв на човек, музикантите от една от най-нестандартните родни рок групи ще направят „турне” из софийските магазини за дрехи втора употреба, за да проверят възможно ли е да изградиш модерна рокендрол визия в условията на финансова криза.

Secondhand обиколката ще започне на 18 февруари, събота, като бандата ще е придружавана навсякъде от модния дизайнер Тери Георгиева. Нейна задача ще е да подбере подходящи дрехи, с които да създаде модерен стайлинг за музикантите, без обаче да надвишава определения лимит от 61 лева на човек.

С този проект искаме да отправим много простичко послание към всички – не е нужно да си облечен в скъпи дрехи, за да правиш добра музика”, споделя фронтменът на бандата Михаил Стефанов. „С това, което ще направим в събота, хвърляме ръкавицата към всички хора, които си мислят, че не можеш да си готин без да даваш ужасно много пари за дрехи, а и към всички известни личности, които влизат в медиите по-често с дрехите, които носят, отколкото с музиката, която правят.”

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.