Акцентите на EXTREME SPORTS CHANNEL март 2012

0


Дата на събитието: 30.03.2012

Сподели

Shares

ПРЕМИЕРА- TNA: Greatest Matches

„Greatest Matches“ на TNA представя най-големите звезди на кеча по Extreme Sports Channel, разглеждайки някои от най-силовите, експлозивни и забележителни мачове в новата история. Гледайте знаменитости като Кърт Енгъл, Джеф Джарет, Мистър Андерсън, Джеф Харди, Роб Ван Дам, Стинг, Ей Джей Стайлс и Биър Мъни, а водещ ще бъде самият Джеръми Бораш.
От 2 март, всеки петък, 23:00

ПРЕМИЕРА – Formula Drift 2011

Шампионатът „Формула дрифт“ е дрифт състезание от седем кръга, което се провежда в Америка. Сега в осмия си сезон изключително опитни състезатели, сериозно модифицирани коли и ентусиазирани фенове се събират за това мото събитие в свободен стил. Дрифтът е най-бързо развиващият се моторен спорт в Щатите. Оценява се за изпълнение и стил, умение и решителност, битки и етапи, превръщайки този спорт в нещо повече от просто състезание за преминаване на финалната линия. С любопитната си история и интервюта зад кулисите, поредицата включва всичко, което искате да знаете за шофьорите, екипите, и хората, които реализират събитието – основите на дрифта.
От 18 март, всеки уикенд, двойни епизоди, 13:50 и 18:00

ПРЕМИЕРА: Asian X Games

X Games Asia се завръща в Шанхай, Китай за четвърта поредна година. И за пръв път ще бъдат представени вълнуващите нови скейтборд и BMX дисциплини в състезанието на мини-Мега рампа. Някои от най-именитите и най-награждаваните атлети в историята на X Games ще участват в 12-то издание на събитието – осемкратният златен медалист Анди Макдоналд, шесткратният златен медалист Бъки Ласек, петкратният златен медалист Пиер-Люк Ганьон, четирикратният златен медалист Кевин Робинсън и осемкратният медалист Саймън Таброн. Предаването представя близо 200 елитни спортисти от над 30 страни. Феновете ще могат да се насладят на класните състезания по скейтборд, BMX и агресив ин-лайн скейтинг, както и на демонстрации по Мото Х биг еър.
От 20 март, всеки вторник, 17:10

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.