Photomate за втора поредна година партньор на „Хижа на годината“

Грантът на компанията ще покрие инсталацията на висококачествена зарядна станция за електрически автомобили на хижа/заслон с автомобилен достъп

0
 

Сподели

Shares

Щастливи сме когато партньорите ни припознават каузата на „Хижа на годината“ и заедно надграждаме усилията си в посока по-добро бъдеще за планините на България. С Photomate ни събра общата цел да въведем повече устойчиви практики в българските хижи и заслони. Тази година продължаваме в тази посока с малки крачки към значими промени.

Като компания с богат опит в преобразуването и съхранението на слънчева енергия, именно те връчиха награда в категория „Хижа/заслон с най-устойчиви екологични практики“ за 2023 г. на победителя – х. Амбарица. Тази година, освен участието в конкурса, осигуряват Грант „Без емисии в планината с Photomate“. Грантът ще покрие инсталацията на висококачествена зарядна станция за електрически автомобили на хижа/заслон с автомобилен достъп. Идеята на акцията е да направи хижите по-достъпни за електроавтомобили и така да намали локалния въглероден отпечатък.

Благодарим на Photomate че заедно насърчаваме използването на слънчева енергия за нуждите на планинските обекти и правим този възобновяем източник по-познат, достъпен и предпочитан от хижите и заслоните.

Компанията

Photomate специализира в доставката на фотоволтаични решения за търговски и битови клиенти, както и системи за съхранение на енергия. Тя е сертифициран VAP партньор  (партньор с добавена стойност) и CSP (сертифициран партньор) за пред- и следпродажбено обслужване на Huawei за соларни инвертори в Централна, Източна и Северна Европа. Компанията съществува от 2008 г., като за това време печели клиенти сред 23 държави.

Мисията

Мотото на компанията е „Умна енергия за по-добър живот“, а това, което ги води напред, е стремежът към по-чист свят чрез насърчаване на прехода към възобновяема енергия.

Екипът 

Екипът на Photomate наброява над 140 души, разположени в 15 регионални офиса. В България компанията оперира от 2019 година и се състои от група млади и ентусиазирани хора, вярващи в по-зеленото бъдеще. Можете да ги видите на хайк из Витоша, да се спускат по пистите на Пампорово или да карат електрически колела. Защото споделят страстта към чистата природа и екологичните решения. Само за последните две години Photomate сa доставили над 2000 MW за нуждите на България.

Широка гама от соларни продукти с локална техническа поддръжка

Портфолиото на Photomate включва най-новите решения в областта на соларните инвертори, системите за съхранение на енергия и зарядни станции за електроавтомобили. Photomate България се припознава като основен и предпочитан доставчик за най-значимите проекти в страната.

В допълнение към продуктите, стратегията на компанията е да носи и добавена стойност, осигурявайки техническа поддръжка, включваща консултации преди продажбата, по време на инсталацията и след нея. През изминалата 2023 година, Photomate България проведе над 40 онлайн и офлайн обучения в цялата страна. Местният екип е готов бързо и професионално да разреши всякакви възможни технически, търговски или логистични казуси.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.