Вижте победителите в конкурса „Разкажи твоята история“ за месец април

Първа награда печели ваучер от магазини Стената, на стойност 360 лева, а неговите подгласници ще получат поощрителни награди

0
 

Сподели

Shares

Конкурс: Разкажи твоята история и спечели 360 лв. всеки месец

В началото на месец март отправихме предизвикателство към търсещите приключения и нови предизвикателства да ни разкажат за своите най-вълнуващи преживявания, за своите постижения и надмогнати страхове, за откритите нови хоризонти.

В Конкурса: Разкажи твоята история и спечели 360 лв. ваучер всеки месец вече взеха участие повече от 30 души, на които сме изключително благодарни за споделените емоции. Всеки текст и придружаващите го кадри ни помогнаха да се потопим в един различен свят. Благодарим на всички участници, че съпреживяхме вълнуващи пътешествия, открития и лични рекорди!

Както вече знаете от условията на конкурса, всеки месец ще излъчваме един победител и той ще печели ваучер от магазини Стената на стойност 360 лева.

И този път изборът на най-добрия разказ не беше лесна задача, но, след като прочетохме всички изпратени ни истории, сме готови с решението си.

И така…

Победителят за месец април 2024 година е Мария Станчева!

Мария Станчева и Кристиан Кадиев (снимка: Кристиан Кадиев)

Разказът на Мария Peaks of the Balkans – недокоснатата природа на Балканите ни грабна с красивия и увлекателен изказ, благодарение на който се потопихме във вълнуващо изживяване. Поздравяваме Мария и за изключително красивите фотоси и ѝ честитим наградата!

Освен това ние ще се свържем с Мария, за да ѝ зададем няколко въпроса. А дотогава си припомняме интервюто с предишната победителка: Симона Иванова: От малка измислям приключения.

Ден 6 - Dobredol по залез
Мария Станчева: Dobredol по залез (снимка: Кристиан Кадиев)

Вниманието ни привлякоха още два разказа и искаме да поощрим и техните автори, като им връчим предметни награди. Това са Владимира Христозова и Александър Обретенов

снимка: Владимира Христозова

Честито на победителите за месец април, а ние ви напомняме, че Конкурсът се провежда всеки месец и очакваме с нетърпение вашите разкази и през месец май! На слука и вдъхновение!

Александър Обретенов, с дървесна гъба край Твърдишки проход
Александър Обретенов, с дървесна гъба край Твърдишки проход (снимка: личен архив)

Виж всички Лични истории!

Ако обичаш приключенията и не спираш да се предизвикваш, участвай в конкурса:

„Изпрати ни твоята история и спечели 360 лв. ваучер всеки месец.“

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.