II купа по Каяк на сняг

1


Дата на събитието: 04.02.2012

Сподели

Shares

Заповядайте на 04.02.2012 г. в 10,00 ч. в местнoстта „Голи връх” на Витоша. Състезанието ще се проведе на малката ски писта над горната лифтова станция на седалков лифт Драгалевци.

Отново ще покажем, че да караш каяк на сняг е едновременно забавно изживяване сред природата и истински спорт. Състезанието ще се проведе по специално подготвено и обезопасено трасе.

Ще има топъл чай за всеки, който си донесе чаша (за да не оставим след себе си купчина пластмасови боклуци), без значение дали участва, идва като зрител, или минава случайно.

В състезанието може да участва всеки, който разполага с каяк за бързи води, гребло и каска. Ще бъде осигурена екипировка и за ентусиастите, които не разполагат с такава, но искат да опитат сноукаяк. Участниците трябва да имат планинска здравна застраховка по време на спускането, като ще бъде осигурена възможност за сключване на такава на място. След състезанието ще бъдат излъчени трима победители сред мъжете и три сред жените, класирани по време и един победител за най-атрактивно спускане. 

Стартова такса – 12 лв.
Записване: Срок 31-ви януари 2012 на телефони:  0889 21 90 61 и 088 777 13 00 , или по ел. поща: tudurinibros@gmail.com

Програма:
8.30 ч – среща в на площада в центъра на Драгалевци, транспорт на каяците до разклона за м. „Голи връх”
9 – 10.30 ч – запознаване с трасето, трeнировки
11 ч – старт
15 ч – награждаване

Състезанието се организира от клубовете Тудурини Брос и Изтрещтийм
http://www.tudurinibros.org/
http://www.iztreshteam.org/

Сподели

Shares

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.