Четири хард-кор групи в подкрепа на бездомните животни

0


Дата на събитието: 21.01.2012

Сподели

Shares

Благотворителен концерт в помощ на бездомни животни организират утре от хард-кор групата Last Hope и приятелите им от още 3 банди.

Шоуто ще бъде в столичния клуб The Box от 19:30 ч., а събраните приходи ще бъдат дарени на българския клон на международната организация за защита на животните „Четири лапи”.

Освен Last Hope, ще свирят Резервен план, F.A.Y.D. и още една група, която ще бъде обявена в последния момент.

Клуб The Box даде идеята и възможността за провеждането на благотворителен хардкор пънк концерт, чийто приход ще бъде предоставен на „Четири лапи България”, разказва вокалът на Last Hope Александър Бояджиев.

Четири лапи – четири  групи! Елате, подкрепете каузата, забавлявайте се и се сгрейте със стабилна хардкор доза песни и танци в студената януарска съботна вечер!

От „Четири лапи” изказват признателността си за този благороден жест на организаторите и обещават всички събрани средства да бъдат изразходвани за лечение на пострадали от човешка жестокост скитащи четириноги.

Кои са „Четири лапи“?

Визията ни e за един по-добър свят, в който животните не са подложени на страдание.  Ние възприемаме себе си като защитници на онези, които не могат да издигнат своя глас сами, а именно – животните.

В основата на нашата концепция стои уважението към всички форми на живот и дълбокото убеждение, че всеки жив организъм има правото на коректно отношение и достоен живот, който да отговаря на нуждите му. Животните са съзнателни същества със субективно възприятие за света. Ние, хората, носим отговорност за тях.

За нас целите – защита на животните, безопасност на хората и опазване на природата са неразривно свързани. Ето защо, ние сме солидарни с всички онези, които използват мирни и законни средства, за да постигнат хармонично съжителство, както помежду си, така и с околната среда.

Като организация за защита на животните, ние се стремим да дадем своя принос за постигането на тази цел.

(Информацията е взета от сайта на сдружението – vier-pfoten.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.