Новите панталони на Fjällräven: Kомфорт, преход след преход

Шведската компания предлага в своите магазини разнообразни модели, подходящи за всеки сезон

0
 

Сподели

Shares
Fjällräven
Fjällräven

Въпреки пролетната обстановка в града, планината още носи своята зимна премяна. За всеки приключенец зимните условия горе не са пречка преживяването сред природата да е страхотно, стига да сме избрали правилната екипировка. Удобството и функционалността са от ключово значение при екипировката за трекинг, особено щом става дума за панталоните. Използване на подходяща материя, проектиране на шевове, както и подходяща изолация при екипировката за по-студените планински дни може да ни осигури часове на открито. От Fjällräven, шведският експерт в аутдор екипировката, разбират отлично нуждите на любителите на природата. Затова в новата си колекция за сезона от брандът идват с някои подобрения при моделите си панталони, така че те да издържат теста на времето и времената.

Нов член на Keb семейството

 

Fjällräven
Fjällräven

Панталоните Keb Agile Winter са създадени, за да се превърнат в новия ви любимец за преходи в студени условия. Новото попълнение във високо оценяваната и награждавана Keb серия е изработено от двойно сплетена и разтеглива в четири посоки материя. Панталоните осигуряват топлина, без да е необходимо да жертвате удобството.

Fjällräven
Fjällräven

Моделът е малко по-просторен от стандартните Keb Agile панталони, с цел наслояване през по-студените дни. Крачолите на панталоните пасват перфектно със зимни ботуши. Изработени са от рециклиран найлон, полиестер, смес от еластан, като на коленете са подсилени с емблематичната за Fjällräven материя G-1000 Stretch.

Клинът също става за трекинг през зимата

Fjällräven за първи път представи своите клинове за трекинг през 2017 година, когато те бяха посрещнати със скептицизъм. Но няколко години и още няколко модела по-късно, шведският бранд с гордост е част от екипировката на жените във всяка една точка на света. Екипът, стоящ зад дизайна на трекинг клина, се състои единствено от жени, обединени в своята кауза да създадат екипировка, която да е удобна, независимо от формата на тялото. Резултатът бе серия от функционални клинове, позволяващи максимална свобода по време на преход. Разбира се, екипът зад тях се погрижи да проектира и клинове, подходящи за по-студените дни от годината.

Fjällräven
Fjällräven

Abisko Värm са идеални за тези моменти. Изработен от устойчива на търкания еластична материя от рециклиран полиестер и еластан, с изчеткана вътрешна страна и панели против вятър отпред и отстрани. За още повече издръжливост от Fjällräven са добавили и подсилвания на коленете от материята им Cordura, както и светлоотразителни елементи за видимост в лоши условия. Широката лента на талията с вътрешна връзка осигурява сигурно, плътно усещане, a двата джоба на краката побират компас или други малки предмети, които искате да са ви под ръка.

Fjällräven
Fjällräven

Независимо дали предпочитате панталон или пък клин за студените условия, от Fjällräven имат модели екипировка за всеки вкус. Марката вярва, че страхотният чифт панталони са тези, за които не е нужно да мислите много. Просто ще ги носите отново и отново за години напред – създавайки и събирайки спомени в природата.

Моделите екипировка на Fjällräven са налични в магазините на марката в Paradise Center, The Mall, както и в Sport Depot Mega Store и на www.sportdepot.bg

Fjällräven
Fjällräven

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.