Апел към всички музиканти и артисти

0


Дата на събитието: 30.01.2012

Сподели

Shares

Обръщамe се с молба към всички групари/музиканти/артисти!

Рокаджиите от Alley Sin ще организират благотворителен концерт за нашия приятел Joe Rogers, един от най-талантливите скейтбордисти в БГ, който получи тежка контузия на коляното при каране. Нуждае се от спешна операция на коляната става.
За съжаление, както обикновено, всичко се проточи прекалено дълго във времето и все още не е събраната цялата сума.

JOE ROGERS e добър наш приятел скейтър, който от години живее в България. При нелеп инцидент по време на каране наранява коляното си, вследствие на което се налага оперативна намеса.

При последвалата операция е отстранен минискусът в коляното му, но има и скъсани връзки, което налага още една операция. За да бъдат възстановени връзките и за да е отново пълноценен, трябва да бъдат поставени специални саморазграждащи се болтове в коляното му.

Апелираме към всички банди, които имат желание да направим нещо добро и да помогнем на Joe отново да ни радва със завидни умения. Сумата, която е необходима, не е в чак толкова голям размер и бихме могли с 2-3 концерта да успеем да я съберем при добра посещаемост.

През септември няколко родни банди направиха опит да съберат сумата, но за съжаление това не беше достатъчно!

Можете да пишете на лични или тук на стената във Фейсбук на хората от Alley Sin – Nikki, V.B., на мейла на бандата – alley_sin@abv.bg или давайте ваши координати на нашия сайт или Фейсбук, както вие удобно.
Очакваме и предложения за място, където можем да организираме концерта;)

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.