Be Pro Center ще подготвя инструктори и треньори в алтернативните и планински спортове

Учебен център за Професионално Развитие и Образование – ПРО ще подготвя кадри за развитие в света на алтернативните и планинските спортове, аниматорските професии и активния начин на живот

0
 

Сподели

Shares

Учебен център за Професионално Развитие и Образование – ПРОАко сте си мечтали да имате работа на открито, сред природата и сред готини хора, вече имате възможност да реализирате мечтата си. След няколко години на разработване и подготовка, вече е факт Учебен център за Професионално Развитие и Образование – ПРО. 

В него ще могат да получат квалификация хора, които искат да се развиват в света на алтернативните и планинските спортове, аниматорските професии и активния начин на живот.

Център за професионално обучение „Про“ притежава лиценз към „Националната Агенция за Професионално Обучение и Образование“.

Курсовете, които предлага, са ориентирани към специфичните нужди на всеки участник и са разпределени в различни нива, така че курсистите да успеят методично и последователно да овладеят необходимите за професиите умения и да постигнат поставените образователни цели.

Учебен център за Професионално Развитие и Образование – ПРО
снимка: Вe pro center

Част от квалификациите, които могат да бъдат придобити в Учебен център за Професионално Развитие и Образование – ПРО, са:

Аниматор в туризма, Организатор на спортни прояви и първенства, Инструктор по спортно-туристическата дейност, Помощник треньор по планинско колоездене, Помощник треньор по ски и сноуборд в свободните дисциплини и други.

Завършилите успешно курсовете получават диплом/сертификат от Министерството на образованието и науката (МОН) за практикуване на избраната професия.

Повече информация ще откриете на www.bepro.center и в профилите на центъра във Фейсбук и Instagram.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.