Lumina Park изкушава със светлини и вино до 25 февруари

До 25 февруари в Lumina Park ви очакват награди и отстъпки, както и нещо много специално за Деня на влюбените

0
 

Сподели

Shares

Първият сезон на Lumina Park – Вълшебна градина наближава своя край. По този повод посетителите в парка ще могат да се насладят на награди, отстъпки в последните две седмици и един незабравим празник на любовта и виното сред най-магичния декор в града.

Lumina Park
Lumina Park София

Отворилият врати в края на миналия октомври мащабен проект с над 130 светлинни инсталации Lumina Park,  подготвя много изненади за посетителите си в последните седмици, преди официално да затвори на 25 февруари.

Свети Валентин и Празникът на виното

На 14 февруари в парка няма да има разделение между любовта и виното, а напротив – две от най-сладките неща на света ще бъдат център на разходката за влюбени и любители на божествената напитка. В парка гостуващ бар ще предложи специална селекция български вина, както и любимото за сезона греяно вино. Освен това, за всички влюбени ще има активация, в която ще могат да напишат послание на половинката си, да направят нещо романтично заедно и да запечатат момента завинаги. Деня на любовта и виното разходката остава все толкова вълшебна, но и ще бъде малко по-дълга, защото паркът ще работи с 1 час повече – от 17:30 до 23:00 ч., а последните посетители ще могат да влязат до 22 ч.

Lumina Park София
Lumina Park 

Социална кауза

Lumina Park посвети този сезон и на кауза, която ще подкрепи – това е социалното предприятие Оле Мале на Фондация „Майко Мила“, помагащо на майки на деца с увреждания да работят от дома си и да се издържат сами. Всеки посетител може да се присъедини и да помогне, като закупи на касата специални картичка и пощенска марка. Всяка седмица картичките ще бъдат изпращани до адреси в цяла България. Единственото е необходимо да бъде пусната с точен адрес в специалната пощенска кутия на входа, а екипът на парка ще свърши останалото! Lumina Park ще направи дарение, акумулирано от 50% от приходите от всички пощенски картички.

Lumina Park ще работи до 25 февруари с работно време от 17:30 до 22:00 часа, като единствен почивен ден остава понеделник. В края на сезона предстои и голяма отстъпка в цените на билетите. Следете сайта и социалните ни профили за актуална информация.

За Lumina Park:

Lumina Park отвори за първи път у нас през октомври 2023 г., като част от серия паркове, изгряващи за есенно-зимния период в 10 европейски градове. Атракцията се разпростира на площ от 1,5 квадратни километра в Ботаническа градина – БАН, а всеки сезон, екипът създава преживяване с различна тема, като за първата си година в София тя е „Вълшебна градина“.

Инсталациите представляват атракция за посетители от всички възрасти – зашеметяващи LED скулптури, осветени храсти, дървета и завладяваща музика, около алеите на Ботаническата градина, които носят изненада зад всеки ъгъл. Разходката в пределите на парка е неограничено, целият парк се захранва от LED осветление, използващо най-съвременна енергийноефективна технология.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.