GRДD – LIVE AT CLUB ALC2OH5OL

0


Дата на събитието: 04.01.2012

Сподели

Shares

GRДD са: Вили (китара), Пeши (китара), Олег (бас), Ленкиш (барабани) и Макс (вокали). Идеятa, събрала тези личности, изкристализира в дебютното им издание “ГРАД КАТО GRДD” (2010). Действията на групата целят да докажат, че в природата загуба на енергия няма и въпреки липсата на дишаща културна/социална политика, у нас все пак има хора, които са недоволни и се борят за достъп до умовете и сърцата на хората.

“Град като GRДD” – от Люлин до Лондон всеки един от нас носи тежестта на израстването в големия град, всеки един нас се бори с безразличието и индустриалния пейзаж, който непрекъснато ни напомня, че в душевен план живеем в призрачно предградие на Чернобил, заобиколени от мутанти, които телевизията, радиото и интернет всеки ден облъчва и все повече лишава от възможността да изпитат емпатия.

GRДD не протестират систематично срещу ситуацията, а оставят тя да ги обгърне, защото знаят, че по време на всеки един концерт, запис или дори репетиция те я заплюват и това им позволява да спят спокойно, поне за сега.

Част от събитията, които GRДD организират заедно със своите съмишленици са концерти в училища, както и кампания, която завършва с концерт на Братската могила в Парка на свободата в София, включваща публиката в съ-създаването на видеоклип, отразяващ самото събитие.

В момента групата работи по записите на пълнокръвен албум, който се очаква да излезе през 2012.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.