Най-продаваните продукти с марка HELLY HANSEN от SPORT DEPOT за сезон 2023/24

Дизайните на марката са тествани за издръжливост на студ, влага, вятър, сняг и лед при тежки условия

0
 

Сподели

Shares

Най-продаваните продукти с марка HELLY HANSEN от SPORT DEPOT за сезон 2023/24Зимата може да бъде прекрасен сезон, ако си осигурим достатъчно топлина и комфорт. Или както се казва, няма лошо време, има лоша екипировка. А всички, които обичат приключенията по белите планински склонове, са наясно с тази максима и знаят как да подбират своята екипировка. Днес ще ви представим най-продаваните продукти за сезон 2023/24 с марка HELLY HANSEN от SPORT DEPOT.

Обувки HELLY HANSEN CASCADE MID HT

Обувки HELLY HANSEN CASCADE MID HT
Обувки HELLY HANSEN CASCADE MID HT

HELLY HANSEN CASCADE MID HT са леки туристически обувки с висок профил, които ще ви осигурят стабилност и комфорт по пътеките. С тях не е нужно да се притеснявате, когато навън вали или преминавате през мокри треви и храсти. Благодарение на HellyTech® Performance Waterproof membrane технологията и подлепените шевове в горната им част, обувките са водоустойчиви и дишащи. Те притежават и ветроустойчивост, за допълнителна защита на краката, когато метеорологичните условия не са благоприятни.

За лекотата на придвижването способства малкото тегло на обувката – то е около 950 грама средно за мъжки чифт. Комбинирано с отличното сцепление по мокри камъни и дървета (осигурено от подметката с многопосочна система за сцепление HH Surround-Grip и HH Max-Grip технологии), получавате една незаменима обувка за преходи за всякакви терени и условия.

Вижте още: Helly Hansen: Една легендарна история, започнала през 1887 година

HELLY HANSEN CASCADE MID HT
HELLY HANSEN CASCADE MID HT

Горната част на HELLY HANSEN CASCADE MID HT е изработена от лек текстил и мрежеста подплата за по-добра дишаемост, които, в комбинация с антибактериалната обработка на стелката се грижат за предотвратяване на нежелания мирис.

С тези обувки ще се радвате на значително омекотяване и комфорт, осигурени от HH Max Comfort стелката и HH Power Stride Midsole на междинната подметка. Освен това обувките са подплатени около глезена за допълнителен комфорт.

С HELLY HANSEN CASCADE MID HT може да се придвижвате смело по технични терени и дори да ритнете някой камък, или да се спънете в корен, пръстите и петите ви ще бъдат добре защитени, благодарение на HH Pro-Guard защитата.

Мнения на потребителите сочат, че обувките отговарят на размера си.

Дамският модел на HELLY HANSEN CASCADE MID HT
Дамският модел на HELLY HANSEN CASCADE MID HT

Дамският модел на HELLY HANSEN CASCADE MID HT има същите характеристики и ще позволи на дамите да се чувстват сигурни и защитени по туристическите пътеки.

Вижте още: Професионалистите, доверяващи се на Helly Hansen по света

Обувки HELLY HANSEN THE FORESTER

Обувки HELLY HANSEN THE FORESTER
Обувки HELLY HANSEN THE FORESTER

THE FORESTER е най-продаваната зимна обувка на HELLY HANSEN за всички времена. Тя ви осигурява перфектната защита в суровите условия на есенно-зимния сезон. Освен, че краката ви ще останат сухи и топли, ще изглеждате добре и ще се чувствате добре с тях. Forester е с вечен, изчистен дизайн – една неостаряваща класика. Обувките са изработени от издръжлива водоотблъскваща кожа, която устоява на времето, така че да сте защитени година след година.

Обувки HELLY HANSEN THE FORESTER
Обувки HELLY HANSEN THE FORESTER

THE FORESTER са лесни за обуване и са много удобни. Подплатената текстилна материя около глезена носи добавена стойност към комфорта за краката ви. Premium EVA междинната подметка дава лекота при носене и пълен комфорт на крака. Външната подметка от HellyGrip Rubber осигурява изключителното сцепление на обувката при различни условия на променливо време през есенния и зимния сезон.

Обувки HELLY HANSEN W THE FORESTER
Дамски обувки HELLY HANSEN W THE FORESTER

THE FORESTER се поддържат лесно – може да ги изперете ръчно с мек сапун при температура до 40°C, без да използвате омекотител. Не бива да се слагат в сушилня.
Моделът има също толкова изискан и удобен дамски вариант. Тази многофункционална зимна обувка може да ви служи добре за различни цели – да ходите с нея в града, да карате колело до работа или да отидете на къмпинг. Характеристиките ѝ ще ви убедят, че е незаменим спътник за всякакви зимни терени.

Вижте още: LIFALOFT™: По-леки и по-топли, благодарение на иновативната технология на Helly Hansen

Термоблуза HELLY HANSEN LIFA ACTIVE CREW

HELLY HANSEN Термоблуза LIFA ACTIVE CREW
HELLY HANSEN Термоблуза LIFA ACTIVE CREW

Термоблузата HELLY HANSEN LIFA ACTIVE CREW е подходяща за туризъм. Изработена е от двуслойна материя LIFA®, която изпарява максимално влагата и осигурява топлина през всички сезони.

Това е най-добрият базов слой на HELLY HANSEN за бързо управление на влагата – идеален за дейности през цялата година. Блузата е изградена от LIFA® ACTIVE –  материя, осигуряваща превъзходно управление на влагата и лека изолация за всички ваши активности на открито. LIFA® ACTIVE Crew има усъвършенствана двуслойна конструкция: 100% LIFA® влакна, в близост до кожата и отвеждащи технически влакна от външната страна. Допълнителна защита за кожата ви осигуряват и плоските шевове на блузата.

HELLY HANSEN Термоблуза W LIFA ACTIVE GRAPHIC CREW
HELLY HANSEN Термоблуза W LIFA ACTIVE GRAPHIC CREW

HELLY HANSEN добавят принт на блузите, защото са убедени, че не е необходимо базовите слоеве да изглеждат скучно. В случая дамският модел LIFA® ACTIVE Graphic Crew е с особено красив десен, който носи настроение и самочувствие.

Като цяло блузата е ненадмината комбинация за управление на влагата, лека топлина и комфорт през целия ден. Съставът е: 65% полиестер, 35% полипропилен.

Вижте още: Helly Hansen: Да произвеждаш така, че хората и планетата да процъфтяват

Ски яке HELLY HANSEN POWDREAMER 2.0 JACKET

Ски яке HELLY HANSEN POWDREAMER 2.0 JACKET
Ски яке HELLY HANSEN POWDREAMER 2.0 JACKET

Ски якето POWDREAMER 2.0 JACKET впечатлява с качества, базирани на две забележителни технологии: водоустойчивата, дишаща и ветроустойчива HELLY TECH® Performance 2-слойна тъканна конструкция и леката, топла изолация PrimaLoft® Black Eco, изработена от рециклирани материали. Якето е снабдено с всички специфични за практикуването на ски спортове детайли, от които се нуждаете за един невероятен ден в планината. Помислено е и за най-малките детайли,  включително регулируем колан против навлизане на сняг, джоб за ски карта, ципове за вентилация и други.

Това яке наистина ви помага да регулирате температурата си, когато сте изложени на различни фактори и висока активност. Изолацията PrimaLoft® Black Ocean Recycledt прави якето топло, но без да е тежко и обемисто, така че разполагате с пълен обем на движения в ръцете и горната част на тялото. То е дишащо и има страхотни функции, като вентилационни отвори под мишниците, които помагат, ако ви стане твърде топло. Съвместимата с каската качулка предпазва от вятър и атмосферни влияния, когато навън е студено, което значително увеличава топлината, осигурявана от якето.

Ски яке HELLY HANSEN POWDREAMER 2.0 JACKET
Ски яке HELLY HANSEN POWDREAMER 2.0 JACKET

Благодарение на технологията HellyTech Performance, водоустойчивостта на POWDREAMER 2.0 JACKET е от 10 000 мм до 20 000 мм воден стълб и може да ви предпази от мокър сняг и дори продължителен слаб дъжд. Якето има и отлична дишаемост: 10 000 мм до 20 000 гр./м²/24ч., така че не трябва да мислите изобщо за влагата. Външният слой на материята е обработен с DWR (Durable Water Repellent) – покритие, което повишава водонепромокаемостта и осигурява допълнителна защита.

Якето не само изглежда добре, но и дизайнът му е функционален, с много джобове и регулируеми елементи. Широките маншети на ръкавите и гетите с отвори за палеца предпазват от навлизане на сняг. Към джоба на ръката има малка кърпичка за почистване на очилата от лед и сняг.

Допълнително за функционалността на якето допринасят двупосочно еластичната материя и подлепените шевове, както и водоустойчивите YKK® ципове.

HELLY HANSEN W POWCHASER 2.0 JACKET.

С HELLY HANSEN W POWCHASER 2.0 JACKET може да се отдадете изцяло на любимите си занимания, без да се безпокоите за живота на батерията на телефона – за това ще се погрижи Life pocket™ – джоб с цип на гърдите, с Primaloft® изолация. Освен това разполагате и с Recco® спасителна система, която е изключително важна, когато сте в планината.

Помислено е за всички дребни неща, които е важно да вземете със себе си. Освен джоб с цип за ски карта, якето има джоб с цип на гърдите и вътрешен джоб с цип, а в допълнение още два странични джоба с мека подплата.

Дамският вариант на якето има същите характеристики, но ще го намерите под малко по-различно име: HELLY HANSEN W POWCHASER 2.0 JACKET.

Разгледайте също и останалите продукти, които са сред най-търсените на пазара:

Обувки HELLY HANSEN FEATHERSWIFT TR
Яке HELLY HANSEN W CREW INSULATOR JACKET 2.0
Яке HELLY HANSENCREW INSULATOR JACKET 2.0
Яке HELLY HANSENBANFF INSULATOR JACKET
Яке HELLY HANSENBANFF HOODED INSULATOR
Ски яке HELLY HANSEN SWIFT 3IN1 JKT
Ски яке HELLY HANSEN SOGN SHELL 2.0 JACKET

Продуктите с марка Helly Hansen може да откриете в магазини SPORT DEPOT, както и онлайн.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.