What is left to discover? Everything! Преоткриваме света с Jack Wolfskin

Този сезон екипът от приключенци на Jack Wolfskin - Discovery Team идва на помощ за нови откривателства

0
 

Сподели

Shares
What is left to discover? Everything! Преоткриваме света с Jack Wolfskin
снимка: Ronan Donovan (за Jack Wolfskin)

„We Live to Discover“ или „Живеем, за да откриваме“, е надсловът, от който се ръководи  известната аутдор компания Jack Wolfskin. Независимо дали става въпрос за планините, пустинята, далечните страни или поляните и горите точно зад вашата къща, Jack Wolfskin предлага всички продукти, от които се нуждаете, за да откриете и изживеете приключения на открито, независимо от времето. Основана през 1981 г., компанията се превърна в един от водещите доставчици на функционални външни облекла, обувки и оборудване.

What is left to discover? Everything! Преоткриваме света с Jack Wolfskin
снимка: jack-wolfskin.com

За сезон Есен/Зима 2023 Jack Wolfskin приканва всички за нови приключения. А слоганът, от който е вдъхновена новата им есенно-зимна кампания, е:

„What is left to discover? Everything!“

Ако се питате какво още остава да открием – наистина всичко! Живеем, за да открием онова свежо усещане за чудо в този свят – за градивните елементи, които го оформят, мощните връзки, които ги обединяват, и сложните същества, които го споделят с нас. Такова е посланието, скрито зад мотото на Jack Wolfskin.

Нашата мантра не е само за намиране на нови места. Става въпрос за повторно свързване един с друг… и повторно свързване със себе си на тази красива планета, която всички наричаме „дом.

– казват от немската компания.

What is left to discover? Everything! Преоткриваме света с Jack Wolfskin
снимка: jack-wolfskin.com

С новостартиралата този сезон кампания Jack Wolfskin иска да повиши осведомеността и да вдъхнови всички хора да излязат навън, за да открият непознатото. Откритието е това, което ни движи в живота, казват още от Jack Wolfskin.

Чрез гледната точка на членовете на нашия Discovery Team искаме да покажем стойността, която откритието добавя към живота на всеки. Искаме да разширим гледната точка на всеки човек и да покажем, че Jack Wolfskin е идеалният партньор за всяко откритие.

Този сезон Discovery Team на Jack Wolfskin е водещ в кампанията „What is left to discover? Everything!“. Именно хората от този отбор за откривателства ни помагат да осъзнаем по-ясно стойността, която откритието добавя към живота ни. В конкретни дейности всеки от тях ни приветства да изпитаме собственото си усещане за откритие.

Очаквайте следващите ни материали, в които ще ви представяме посланиците на марката от Discovery Team и ще ги проследим по стъпките им към нови открития за света и самите себе си. Дотогава гледайте видеото, което загатва какво да очакваме и показва основните участници в този специален тим:

* * *

Основана през 1981 г., Jack Wolfskin се стреми да промени начина, по който изследваме природата. Вярвайки, че всеки със страст към приключенията трябва да се чувства свободен да се наслаждава на природата, независимо от финансовото си състояние, Jack Wolfskin се утвърди като уважаван производител.

Компанията е основана от Улрих Даусин, който първоначално започва да продава продуктите си на битпазар. През 1993 г. първият магазин на Jack Wolfskin е създаден в Хайделберг, Германия и оттогава компанията се разраства експоненциално.

Сега Jack Wolfskin е дом на около 1440 служители от цял свят и е един от най-големите доставчици на облекло и оборудване за живот на открито.

What is left to discover? Everything! Преоткриваме света с Jack Wolfskin
Вълкът от Йелоустоун, познат като MR Blue / снимка: Ronan Donovan (за Jack Wolfskin)

Продуктите на Jack Wolfskin ще намерите в магазините на SPORT DEPOT.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.