Идеи за коледни подаръци за приключенци

Изберете коледни подаръци от "360º" за вашите любими хора!

0
 

Сподели

Shares
Коледа 2023: Идеи за коледни подаръци за приключенциНай-дългоочакваното време от годината e вече тук! Коледното настроение се носи  във въздуха, а ние посрещаме традиционно празниците с няколко идеи за приключенски подаръци от „360º“!

Книгите на „360º“

Знаем, че обичате приключенията, но какво по-хубаво от това, след като цял ден сте трупали приятната умора от тях, вечер да поседнете пред камината (дай боже всекиму) или на дивана, с топли чорапи на краката и чаша любима течност в чашата, и да разгърнете книга с увлекателни истории.

Затова искаме да представим на вниманието ви четири книги, изпълнени с толкова много истории и източници на вдъхновение!

Български приключенски фотографи

Запознай се с изключителния фотоалбум „Български приключенски фотографи“ и обиколи света от фотьойла със страхотните му фотографии и историите на авторите им.
Изданието ще остане един стойностен във времето подарък, а снимките на спортна, приключенска и аутдор тематика няма да изгубят смисъл с годините. Специално селектираните фотографии, дело на 18 майстори на обектива, са отпечатани на висококачествена хартия, а освен красота и вдъхновение, ще можеш да разбереш и личните им истории.

Поръчай фотоалбума „Български приключенски фотографи“ от тук! 

Книга "Българи на големите върхове"

Изкачи се от дома си до 19 от най-емблематичните върхове на Земята с книгата на списание 360 „Българи по големите върхове на света“! Какво ще откриеш в нея:

Географски данни за върховете и планините, в които се намират.
История на премиерните им изкачвания.
Разкази за първите българи, достигнали най-високата им точка.
Описание на изходните точки и различните маршрути.
Любопитни факти.
Подробен снимков материал.
Върховете в книгата са разделени в четири групи:
Континенталните първенци. Най-високите върхове на всеки един от седемте континента – Еверест, Винсън, Елбрус, Пунчак Джая, Килиманджаро (Ухуру), Денали, Аконкагуа.
Високи върхове. Тези, считани за най-високи преди Еверест – Чимборасо, Нанда Деви, Дхаулагири и Кангчендзьонга.
Красиви върхове. Специална селекция, според мащабна анкета на списание „Алпинизмус“ – Алпамайо, Матерхорн, К-2, Ама Даблам
Трудни върхове. Някои от най-трудните върхове, изкачени от българи – Ел Капитан, Серо Торе, Транго Тауър, Талай Сагар.
Книгата е базирана на архива на доц. Сандю Бешев, съдържащ над 3000 записа за повече от 200 върха по света.
Очакват те 148 страници с модерен дизайн и формат, отпечатани на висококачествена рециклирана хартия, с много автентични фотографии.

„Българи по големите върхове на света“ може да поръчаш от тук!

Книга „Български приключенци със световни успехи“

В книгата „Български приключенци със световни успехи“ събрахме в думи и картини забележителните истински истории на обрулени от ветровете лица. Техният заразителен ентусиазъм, всеотдайна страст, безпрекословна отдаденост, са нещата, с които ни печелят. Това издание е израз на нашето уважение към тези хора. Те са приключенските асове на България.

За тях ти разказваме в книгата „Български приключенци със световни успехи“. 148 страници, историите на 24 атлети, рекордьори и пътешественици и повече от 100 екшън фотографии.

Поръчай „Български приключенци със световни успехи“ от тук!

Книга „Извън отъпканите пътеки"

Книгата „Извън отъпканите пътеки – Избрани истории за свобода и вдъхновение“ идва, за да те накара да мечтаеш по-смело за летните си пътешествия. С героите на любимите ни приключенски истории, които сме събирали повече от 14 години, искаме да те попитаме: Колко пъти си мечтал да избягаш от скуката на ежедневието и да се впуснеш във вълнуващо приключение сред далечни земи?
А колко пъти си се осмелявал да го направиш?

Историите в тази книга разказват за уникални природни места и необикновени приключения, но истинското пътешествие, което нашите герои предприемат, е това към себе си. Приели своите страсти и желания, отказали се от дребнавите ограничения на обичайното съществуване, те извървяват пътя към онази форма на свобода, която ги кара да се чувстват завършени личности. Истински живи!

Доказват, че когато желаеш нещо много силно и полагаш усилия то да се случи, Вселената ти помага. И тогава трябва просто да тръгнеш…

Вдъхнови се от историите, които най-много са ни впечатлили през 14 годишната история на медията. Дай воля на мечтите си и се впусни във вълнуващи преживявания в преследване свободата, която кара човек да бъде в хармония с природата, себе си и света!

Историите за вдъхновяващи пътешествия са поместени в 148 страници, отпечатани на висококачествена хартия, а освен красота и вдъхновение, ще можеш да разбереш и личните им истории.

Поръчай книгата „Извън отъпканите пътеки – Избрани истории за свобода и вдъхновение“ от тук!

Лимитирана серия мултитул на 360mag и Victorinox, „Мальовица“, v.3Лимитирана серия мултитул на 360mag и Victorinox, „Мальовица“, v.3

Произведен в Швейцария и с илюстрация на връх Мальовица от български художник. Това е оптимизиран модел с компактни размери и тегло, снабден с 12 инструмента за всякакви дейности на открито.

Вдъхнови се за предстоящите си пътешествия! Сдобий се с дизайнерския мултитул на 360° и Victorinox и се възползвай от полезните му функции и приключенския му дизайн, представящ един от най-обичаните български върхове.

Моделът е създаден специално, за да обедини функционалността и характерния отличителен дизайн на серията в едно по-компактно и леко тяло, на още по-добра цена!

V3.0 е произведена в лимитиран тираж от 100 броя и е снабдена с 12 oт най-необходимите приключенски инструменти, които ще ви свършат работа във всяка ситуация.

Инструменти:
Голямо острие
Малко острие
Тирбушон
Плоска отвертка 3мм
Плоска отвертка 6 мм
Отварачка за консерви
Отварачка за бутилки
Пинсети
Клечка за зъби
Шило
Белачка за кабели
Халка за ключодържател

Идеалният приключенски подарък за теб и хората около тебмултитул на 360mag и Victorinox, „Мальовица“, v.3 може да поръчаш от тук!

Приключенски чанти със списания 360Приключенски чанти със списания 360

Напълни торбата за Коледа със страхотни подаръци за всички!
Вдъхновени от дизайна на списание 360, създадени съвместно с българската марка CUSH.BE, доказала се в качествената изработка на различни продукти, създадохме чанта, издържаща на големи натоварвания, характерни за големите туристически раници.

Празнувай приключението и зарадвай хората около теб, като им подариш стойностен подарък, като избереш между три различни дизайна на чантите, както и между три варианта с броеве на списанията, с които да напълниш всяка от тях!

Поръчай страхотната чанта със списания от тук!

Пожелаваме ти Весела и Приключенска Коледа в компанията на близки и приятели!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.