Емблематичната шведска марка Fjällräven отвори нов магазин в България

На 8 декември 2023 г. марката отвори вратите на новия си дом в Paradise Center

0
 

Сподели

Shares

Емблематичната шведска марка Fjällräven отвари нов магазин в БългарияПозната и обичана в света от създаването си през 1960 г. и на българския пазар от 2019 г., Fjällräven (Фиелревен) е емблематична шведска аутдор марка с доказало се качество. На 8 декември 2023 г. марката отвори вратите на новия си дом в Paradise Center, точно навреме за коледните празници.

Основана преди повече от 60 години, Fjällräven създава издръжливо и функционално оборудване за приключения на открито. Разнообразието от продукти варира от облекла, като панталони и якета за живот сред природата, до екипировка като раници, палатки и спални чували, и верни спътници за градски приключения като обичания Kånken.

Емблематичната шведска марка Fjällräven отвари нов магазин в БългарияНовият дом на Fjällräven е разположен на ниво -1 в Paradise Center. Той отваря врати в партньорство с BullTech Fashion – местният партньор на Fenix Outdoor, под чиято шапка е брандът Fjällräven. Двете компании обединяват сили на българския пазар, за да постигнат една от най-важните цели на Fjällräven – повече време сред природата с грижа за нея.

Този магазин и партньорството с Fjällräven са сбъдната мечта за мен! Дълго търсих екипировка за живот на открито, която да е устойчива на теста на времето, но и с мисъл за самата природа. Такава, която е едновременно стилна и висококачествена. Философията на бранда ме спечели от първия ден и съм изключително щастлива, че Fjällräven вече има своя нов дом в Paradise Center.

Василка Стоева, собственик и изпълнителен директор на BullTech Fashion Ltd.

Харалд Хайм, главен оперативен директор на Fenix Outdoor Emerging Markets r Василка Стоева, собственик и изпълнителен директор на BullTech Fashion Ltd.
Харалд Хайм, главен оперативен директор на Fenix Outdoor Emerging Markets и Василка Стоева, собственик и изпълнителен директор на BullTech Fashion Ltd.

Изключително щастлив съм да бъда отново в София за откривиането на новия магазин на Fjällräven. Стъпихме на българския пазар преди повече от 5 години и за това време ясно можем да видим увеличаване в търсенето на първокласни и устойчиви продукти за живот на открито. През тези години създадохме и много нови приятелства, така наричаме ние своите фенове и партньори. С този нов магазина искаме да предложим още по-широка гама от продукти, свободни от PFC, на своите приятели, за още повече споделени моменти на открито.

Харалд Хайм, главен оперативен директор на Fenix Outdoor Emerging Markets.

Емблематичната шведска марка Fjällräven отвари нов магазин в БългарияFjällräven е основана през 1960 г. от Оке Нордин (Åke Nordin) в град Йорншьолдсвик (Örnsköldsvik) в Северна Швеция. Днес непреходният, функционален и издръжлив дизайн на продуктите на компанията се радва на глобално присъствие и може да се намери в над 30 държави, една от които е България. Заедно с Hanwag, Primus и Royal Robbins, Fjällräven е част от Fenix Outdoor AB. Като компания, Fjällräven работи изключително в полза на природата, отнасяйки се отговорно както към човека, така и към дивите животни и околната среда. От тази година брандът официално е на 100% свободен от употребата на PFC дори и в най-малките детайли като циповете. Fjällräven насърчава и вдъхновява хората да се наслаждават и пазят природата, както и да прекарват повече време сред нея.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.