Професионалистите, доверяващи се на Helly Hansen по света

Продуктите на Helly Hansen са проектирани за максимален комфорт и защита и в същото време са издръжливи, практични и стилни

0
 

Сподели

Shares

Професионалистите, доверяващи се на Helly Hansen по светаВетроходците, скиорите, туристите, занимаващите се с водни спортове и почти всички  спортисти, които практикуват на открито, имат едно общо нещо – всички те се нуждаят от надеждно защитно облекло за всяко време.

Норвежката компания Helly Hansen има за своя мисия да предпазва успешно хората от лошото време. На сцената, на която се изявяват активните хора, изложени на влиянието на атмосферните условия, идва Helly Hansen с широк спектър от стилове и цени – нейното спортно облекло е толкова функционално в ежедневното носене, колкото и на ветроходни лодки или на работното място.

Squamish Search and RescueОт създаването на компанията през 1877 г. професионалистите, които смело се справят с най-тежките условия по света, заемат централно място в разработването на екипировката на Helly Hansen. Днес повече от 55 000 професионални скиори, ветроходци, ски патрули, спасителни служби и планински водачи се доверяват на Helly Hansen.

Благодарение на тясното сътрудничество с такива хора, компанията продължава да надгражда дългия списък от иновации на пазара. Представяме ви някои от партньорите на Helly Hansen и професионалистите, доверили се на произвежданата от нея екипировка, за да опазят здравето и живота си.

Професионалистите, доверяващи се на Helly Hansen по светаПо вода

Helly Hansen винаги е била съпричастна към ветроходната общност. Нейните корени са във ветроходството и екипировката ѝ е добре известна сред моряците. Компанията разбира предизвикателствата в тази дейност и затова винаги се стреми да осигури издръжлива и удобна екипировка. Ocean Race е колекцията, която е чудесен израз на отдадеността на компанията към спортовете и дейностите по вода.

The Ocean Race
The Ocean Race

Helly Hansen е официален доставчик на облекло на The Ocean Race и партньор на множество отбори. The Ocean Race, известно преди като Whitbread Round the World Race, е емблематично и престижно ветроходно събитие със забележителна история – от началото си през 1973 г. състезанието е тест за издръжливост, умения и работа в екип, предизвиквайки ветроходците да обиколят света по неприветливите води на океана.

Пип Хеър, ветроходство / снимка: Helly Hansen

Пип Хеър е професионален соло моряк, журналист, автор и говорител, с кариера, която обхваща почти 30 години. Тя е осмата жена в историята, която някога е завършила Vendée Globe, соло нон-стоп околосветско ветроходно състезание. През 2024 г. тя ще се състезава във втория си Vendée Globe.

Atlas Ocean Racing
Atlas Ocean Racing

Atlas Ocean Racing е отбор, базиран в Канада, съставен от сърцати моряци и ръководен от двама приятели. Atlas Ocean Racing (AOR) се състезава в най-високите нива на спорта, но и приветства ветроходци от всички нива, тъй като спортът предоставя безброй възможности за натрупване на опит в регати и международни състезания, които освен това създават невероятни спомени и изграждат приятелства за цял живот.

Вижте още: Helly Hansen: Една легендарна история, започнала през 1887 година

Снежни спортове

Отлично запознати със суровите условия на зимата, и като представители на нация с традиции в ски спортовете, специалистите на Helly Hansen прекрасно разбират от какво имате нужда, когато сте на ските. Екипировката е създадена така, че да остане суха, да осигури топлина и свобода на движенията.

Team Telenor Alpine NorwayHelly Hansen е официален доставчик на облекло за норвежкия национален отбор по алпийски ски. 33-мата скиори от световна класа представят Норвегия през сезон 2023-2024. През миналия сезон националният тим събира общо 7611 точки за Световната купа, рекорд за отбора в досегашната му история, и има 16 индивидуални победи за Световната купа, както и победа в отборната надпревара на финала на Световната купа в Андора.

Лоренцо Алези
Лоренцо Алези

Професионалният скиор Лоренцо Алези никога не стои на едно място. Роден и израснал в семейство на планински водач в Асколи Пичено, Италия, карането на ски е естествено за него. Винаги е било най-голямата му страст и източник на мотивация да надхвърля своите граници. Това чувство само се засилва с годините, отвеждайки го на някои уникални места, като Исландия, чието ледено богатство изследва миналата година в продължение на 12 дни.

Кейлин Ричардсон
Кейлин Ричардсон

Състезатели в ски дисциплини на световно и олимпийско ниво се доверяват на екипировката на Helly Hansen. Участничката в две олимпиади Кейлин Ричардсон е една от тях. Тя прекрасно знае колко голямо значение има материята, в която си облечен, когато се бориш за хилядни от секундите, и позицията на всяка молекула от спандекса на екипа е важна за аеродинамиката на тялото ти.

Аутдор дейности

Всеки, който е крачил с часове по планински хребети и върхове, през долини, реки и снежни преспи, знае, че единственото постоянно нещо, когато сте навън, е непостоянството на времето. В суровия норвежки климат знаят това и работят, за да осигурят спокойствие, сигурност и комфорт на приключенците.

Каролин Коте
Каролин Коте

Канадката Каролин Коте е професионален изследовател с интереси към най-студените и отдалечени места в света. Тя е завършила няколко експедиции и е участвала в множество ултрамаратони и планински състезания по целия свят. На 11 януари 2023 г. Каролин Коте стана най-бързата жена, достигала някога Южния полюс с рекордните 33 дни, 2 часа и 55 минути, сама и без външна помощ.

Squamish Search and Rescue
Squamish Search and Rescue

Планинските спасители на Норвегия: От ледниковите езера на Скуамиш, до мразовитите полярни нощи в планините на Тромсьо, специалистите по търсене и спасяване на хора посвещават стотици часове годишно в подготовка и усилени тренировки, за да дадат възможност на другите да продължат да се наслаждават на тези природни чудеса.

Norwegian People’s Aid
Norwegian People’s Aid

Helly Hansen работи в тясно сътрудничество с професионалисти като Squamish Search and Rescue (SSAR) и Norwegian People’s Aid (NPA), като се възползва от възможността да прилага знанията и уникалните идеи на всичките им невероятни членове, за да създава иновативни продукти за професионална употреба на открито.

Climate SentinelsClimate Sentinels е експедиция, проведена в Свалбард през април 2021 г., с цел да подобри разбирането за това какво кара Арктика да се затопля толкова бързо, като същевременно демонстрира, че изследователските експедиции могат да се правят по-съзнателно и отговорно спрямо природата.

Climate SentinelsЕкипът на Climate Sentinels се състои от 6 дами – учени, всички експерти по полярните региони, като четири от тях взимат участие в експедицията. Учените се придвижват със ски, теглейки оборудването си на шейни, по протежение на 450 км и събирайки 100 проби от сняг по пътя си.

Работно облекло

Професионалисти от цял свят се осланят на качествата на екипировката от Helly Hansen за защита срещу стихиите и едни от най-негостоприемните среди в света – от океаните до планините. НН непрекъснато развива гамата продукти, защитаваща все повече и повече хора по различни начини.

Професионалистите, доверяващи се на Helly Hansen по светаHelly Hansen разполага с широк спектър от облекла и аксесоари, които могат да помогнат на работниците от всички индустрии да намерят нещо, което може да им помогне в ежедневната им работа. Това включва създаването на богата колекция от работно облекло както за професионалисти, работещи в екстремни среди, така и за тези, които просто се нуждаят от удобна високоефективна екипировка, за да си осигурят защита от вятър, дъжд, студ или топлина във всекидневните си работни задачи.

Helly Hansen защитно работно облеклоВ едни от най-опасните работни среди, като химическото и други производства, хората се нуждаят от перфектна защита. Helly Hansen се грижи за това чрез дрехи, устойчиви на вода, огън и химични агенти.

Helly Hansen защитно работно облекло - риболовNew England Fishmongers е бизнес в Нова Англия, Съединените щати, притежаван и управляван от рибари, управляван от капитан Тим Райдър и Кайла Кокс, на които изнурителната работа не им е чужда. Това са корави хора, търговци на риба, които сами се грижат за улова си в среда, в която да останеш на борда е сериозно предизвикателство.

Helly Hansen защитно работно облеклоМного производства и дейности са на открито и включват различни потенциални опасности – от вятър, сняг, ледена вода и буря, до работа с режещи машини и механизирана техника. Такива са дърводобив, минно дело, пътно и сградостроителство и други.

Ски отбор Кицбюел, облекло ННСки клуб Кицбюел инсталира 10 км предпазни мрежи всяка година, независимо от времето или наклона на хълма. Този екип прекарва цялата година в подготовка на трасето, за да гарантира, че всеки сантиметър от мрежата е здраво закрепен и устойчив.

HH разработва своите дизайни, материи и технологии съвместно с хора, които са експерти в своята област. По този начин продуктите на компанията са тествани за издръжливост на тежки метеорологични условия и агресивни среди от онези, които разчитат на облеклото Helly Hansen, за да извършват своите професионални задължения.

Освен това продуктите на Helly Hansen са проектирани за максимален обхват на движение, при минимален обем на дрехата, като същевременно се грижат за регулация на температурата на тялото. Те са стилни, издръжливи и практични.

Продуктите с марка Helly Hansen може да откриете в магазини SPORT DEPOT, както и онлайн.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.