Скреч карта „Хижите на България“: Иновативният проект на Планинари, който вдъхновява за нови преходи

Знаете ли, че вече можете да запаметите всяко едно планинско пътешествие в скреч карта “Хижите на България” на Планинари?

2
 

Сподели

Shares
Скреч карта “Хижите на България”
Скреч карта “Хижите на България”

Какво стои зад Планинари?

В света на приключенията и планинските преходи, Планинари се откроява като един иновативен проект, който внася нов подход към туризма и любовта към природата.

Целта на Планинари е да вдъхнови повече хора да опознаят българските планини, да предизвика любопитството и да осигури траен спомен за всяко посещение на планинска хижа в България.

Скреч карта “Хижите на България” е първият (и към момента, единствен) продукт на Планинари. Картата съчетава дизайн, креативност и приложимост в едно, превръщайки я в по-търсена от очакваното.

Движещият фактор зад бранда е изцяло любовта към планините.

Раждането на идеята за скреч карта с хижите в страната

Зад всяка идея стои лична история и такъв е случаят със скреч картата „Хижите на България“.

Авторът на проекта е Грета Симеонова – запален любител на планината и природата.

В търсенето на красив начин за документация на лични планински приключения, се заражда желанието за създаване на нещо, което да служи като дневник на планинските пътешествия. Именно така се създава идеята за скреч карта, която да събира спомените от всяка изкачена планина и посетена хижа.

Това, което започва като личен проект, бързо се превръща в нещо повече. По време на изработката на картата, Грета забелязва огромния интерес от страна на своите приятели и познати, които също споделят нейната страст към планините.

Благодарение на този интерес, днес скреч картата е достъпна за всеки планинар.

Но проектът не е само за опитни планинари. Той е подходящ и за тези, които тепърва започват своите планински изживявания.

Вижте: Планините на България

Скреч карта “Хижите на България”

Какво можете да откриете в скреч картата “Хижите на България”?

Скреч картата е ценен подарък, който показва отношение и разбиране към хората, обичащи планината​​.

Иновативният й характер се състои в това, че тя ще ви отведе до 100 от най-епичните и посещавани планински хижи в България. Всяка хижа е наименувана и номерирана под планината, в която се намира. При посещение на хижа, планинарите могат да изтрият златното покритие на съответната хижа от картата с монета, за да отбележат всяко посетено място.

По този начин можете бързо и лесно да проследите местата, през които сте минавали, както и тези, които предстоят да бъдат посетени.

Във време, когато откъсването от забързаното ежедневие е необходимост, „Хижите на България“ предлага бягство в планината, където всяко пътешествие е история, чакаща да бъде разказана. С тази скреч карта, всеки планинар може да опознае родината по един нов и вълнуващ начин.

Разбери всичко за кампанията „Хижа на годината“! Виж всичко за хижите в България Тук!

 

Сподели

Shares

2 КОМЕНТАРИ

  1. Как мога да поръчам скреч картата с хижите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.