За новата година – солидна доза басс от HMSU

0


Дата на събитието: 31.12.2011

Сподели

Shares

След нестандартно предколедно парти на H.M.S.U., момчетата вече са подготвили и план за Нова Година. Няма нужда феновете да чакат последния момент, за да решат къде и с кого ще я посрещнат. Мястото е клуб Spacer (подлеза на НДК), а денят, разбира се, последният за 2011-та. Екипът на H.M.S.U. и Mirizma, за последен път за тази година, ще демонстрира изискан вкус и внимание към меломаните с едно наистина мащабно събитие.

А именно, защото в навечерието на 2012-та ще празнуват с българските бас фенове, не кои да е, а легендите на световната сцена – Dom&Roland и Kryptic Minds. Гостите от Англия са доказали своите умения в областта на дръм енд бейс, а от скоро и дъбстеп звука – едни наистина дългоочаквани гости на родна земя.

Но какво е Нова Година без домакините от H.M.S.U. и Mirizma? За доброто настроение на празнуващите цяла нощ ще се грижат, както подобава агентите от H.M.S.U. – Konspirator, Mocks, Ogonek и Targy с неподправените си дръм енд бейс селекции, а вечерта ще отпочнат танци момчетата от Mirizma в състав EXo, Dynamic, JamezBongg и RobotJessie, които пък ще задоволят и най-капризните дъбстеп фенове с разнообразен подбор и подобаваща техника на смесване.

Началото на купона е 22:00 часа и ще продължи до сутринта на първия ден от 2012-та. Цената на входа преди полунощ ще бъде едва 10 лв., а след 00:00 – 20 лв., а след 04:30 – 10 лв. Всеки заплатил своя вход получава безплатно питие от GRANT’S.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.