Rainbow Hill Uzana Park е готов да посрещне снега и нетърпеливите си гости

Паркът ще предложи уникално изживяване за всички, запалени по зимните спортове

0
 

Сподели

Shares
The Rainbow Hill Uzana Park
The Rainbow Hill Uzana Park

Преди година ви разказахме за амбициозния проект на Момчетата от Ninja Squad.

Днес реализацията на Rainbow Hill Uzana Park вече е факт – първият снежен парк с въжен влек в Източна Европа отвори врати край Габрово. Намира се в местността Узана, сред чудесна природа. Достъпът до него е лесен – стига се автомобил, а наблизо в околността има много хижи и хотели.

The Rainbow Hill Uzana Park

Съоръженията в парка вече са тествани успешно на падналия първи сняг. Сега всички са в очакване на следващите снеговалежи, с надежда те да се задържат повече. Впрочем обстановката там може да следите на страниците на парка във Фейсбук и Instagram.

Дължината на пистата е 500 метра и на нея работят два влека.

Първият, „въжето“, е по-кратък и покрива долната част на пистата, където са разположени уредите. Използването му е безопасно и много бързо – за около минута и половина човек може да завърти „кръгче“, като минута отнема изкачването с въжето и спускането по уредите е около половин минута. Той е чудесна опция за всички деца и за начинаещи, които искат да прогресират бързо. Изцяло отговаря на идеята да е практичен – не трябва да чакаш, можеш да направиш толкова спускания, за колкото ти стигат силите.

The Rainbow Hill Uzana Park
The Rainbow Hill Uzana Park

Вторият влек е „паничка“ – стандартен паничков влек. Неговата дължина е 450 метра и достига горната част на пистата, така че оттам може да спуснете цялата писта.

Паркът ще работи 7 дни в седмицата, предвидено е в три от тях да има и нощно каране. Цената за дневна карта е 20 лева.

Ето че така е факт обещаното – Rainbow Hill Uzana Park да предложи уникално и в същото време достъпно изживяване за всички, запалени по зимните спортове.

Можем само да поздравим момчетата от Ninja Squad за упоритостта и да пожелаем на всички скоро да падне повече сняг!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.