Три приключенски календара за вдъхновение през 2024 година

Представяме ви календарите на Владислав Терзийски, Виктор Троянов и Бранислав Бранков

0
 

Сподели

Shares

Годината отива към своя край и повечето от нас вече нетърпеливо поглеждат към следващата, с надежда за още повече вълнуващи срещи и позитивни преживявания. Като едни видни авантюристи и търсачи на силни усещания във всяка точка на света, избрахме супер вдъхновяващите календари на трима родни майстори на фотографията, които да ни надъхват за пътешествия и приключения през предстоящата 2024 година.

Фрийрайд календар 2024
Фрийрайд календар 2024
/ снимка: Victor Troyanov Photography

„Фрийрайд календар“ от Виктор Троянов

Новото издание на виртуоза на екшън кадрите вече е факт и е готово да влезе в домовете ни. Очакват ни 12 авторски снимки с високо качество на печат.
Форматът съдържа 12 индивидуални фотографии с размер 46 x 34 cм, които са подходящи и удобни за изрязване и рамкиране след края на годината.

25% от приходите от продажби се даряват в подкрепа на Българския отбор по фрийрайд.

Календара може да закупите онлайн от сайта на автора.

„Полет над България“ от Владислав Терзийски - стенен календар 2024
„Полет над България“ от Владислав Терзийски – стенен календар 2024

„Полет над България“ от Владислав Терзийски

За поредна година пейзажните фотографии на Владо ще пасват идеално на стената и на бюрото ви, представяйки красотите на родината. И този път авторът остава верен на себе си и предлага два календара – стенен и настолен, в които са поместени различни 13 снимки ( 12 месеца + корица).

„Полет над България“ от Владислав Терзийски - стенен календар 2024
„Полет над България“ от Владислав Терзийски – стенен календар 2024

Форматът на стенния календар е 48 х 33 см, най-масовият размер календари от този вид, страниците са печатани двустранно. Настолният е с размери 21 х 14,8 см и е печатан едностранно. И двата календара са завършени със спирала за по-лесно разлистване.

Календарите може да поръчате онлайн от сайта на Владислав Терзийски.

„Живи планини“ от Бранислав Бранков - 2024
„Живи планини“ от Бранислав Бранков – 2024

„Живи планини“ от Бранислав Бранков

Експедиционният фотограф и този път няма да ни представи просто пейзажен календар, който да си окачим на стената в хола. Е, не пречи да го окачим, но форматът не е класически – всеки месец ще има отделна страница с впечатляващ кадър, на гърба на която ще е отпечатана историята от създаването на фотоса. Календарът ще бъде истински сборник с разкази –  наполовина мемоар, наполовина пътеводител през планините, които пленяват автора им най-силно.

Календарът е от 12 страници (48х33 см) и включва 12 впечатляващи кадъра за всеки един месец, както и 12 завладяващи планински разказа, отпечатани на гърба на всеки месец, които ще те потопят в създаването и преживяването на всеки кадър.

Тази година 100% от печалбите от продажби ще бъдат дарени на Кампания “Спаси живот в планината”.

Доставките ще започнат на 10 декември 2023 г. Календар „Живи планини“ може да поръчате от сайта на Mountain Talk. 

* * *

Ако пък искате да се радвате на творбите на тези фотографи накуп, в компанията на още 15 от най-добрите родни майстори на приключенския обектив, поръчайте си нашия фотоалбум „Български приключенски фотографи“.

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.