Bestsellers от магазини Sorbe: Трите най-продавани продукта с марка Fenix ​​

Представяме ви: акумулаторно фенерче за ключодържател Fenix ​​E03R V2.0, фенер Fenix E35R и къмпинг лампа Fenix CL20R LED

0
 

Сподели

Shares

Продукти с марка FenixВсяка активност на открито се нуждае от определено оборудване и екипировка, и всеки запален приключенец е наясно с това. Но има една константа, която не зависи от това дали сте скиор, катерач или просто обичате да къмпингувате сред природата – доброто осветление е важно за всеки. За да ви помогнем да се чувствате сигурни и защитени в своите нови приключения, ще ви споделим кои са най-продаваните продукти с марка Fenix ​​от магазини Sorbe.

Акумулаторно фенерче за ключодържател Fenix ​​E03R V2.0Акумулаторно фенерче за ключодържател Fenix ​​E03R V2.0 

Супер компактно, много леко, с подобрена производителност и мощност до 500 лумена, това фенерче ще се превърне във вашия най-добър приятел и гард вечер, докато се прибирате към къщи. Може всъщност да го използвате във всяка ситуация, където ви липсва светлина. А възможностите за приложението му се разширяват, като се има предвид, че максималното разстояние на лъча достига 90 метра.

Акумулаторно фенерче за ключодържател Fenix ​​E03R V2.0Със своите миниатюрни размери: 52,5 мм х 26 мм х 13 мм и едва 30 г тегло, фенерчето Fenix ​​E03R V2.0 пасва идеално на вашия ключодържател или удобно място в дамската чанта, и е на разположение да ви помогне винаги, когато имате нужда от светлина.

Акумулаторно фенерче за ключодържател Fenix ​​E03R V2.0Независимо от условията, винаги може да разчитате на излъчваната от Fenix ​​E03R V2.0 светлина, предвид, че покритието IP66 го прави напълно защитено от замърсявания и вода.

Акумулаторното фенерче за ключодържател Fenix ​​E03R V2.0 има 7 режима на осветяване, включително четири нива на яркост, червена светлина, мигаща червено и бяла светлина.

Акумулаторно фенерче за ключодържател Fenix ​​E03R V2.0Още един фактор, който спомага за това да му се доверите напълно е, че вградената батерия от 400mAh може да издържи в работен режим цели 30 часа, а зареждането му става лесно с USB Type-C кабел. Освен това, то е изключително надеждно, като се има предвид, че двата светодиода с бяла светлина и третият – с червена светлина имат живот от 50 000 часа.

Акумулаторно фенерче за ключодържател Fenix ​​E03R V2.0Корпусът на фенерчето е изцяло метален, с премиум HAIII твърдо анодизирано антиабразивно покритие. Гаранцията му за България е 2 години.

Фенер FENIX E35R 

Fenix E35R е идеалният избор, когато се нуждаете от акумулаторен супер ярък EDC фенер. Това е високоефективен EDC фенер с изключителна производителност за толкова малки размери. Дълъг само 12 сантиметра, той може да изстреля максимален светлинен поток от 3100 лумена на 260 метра – просто феноменално за фенер с такъв размер!

Фенер FENIX E35R Фенерът е съвместим с акумулаторна литиево-йонна батерия и има максимална продължителност на работа от 69 часа. Презареждането на фенерчето E35R е изключително улеснено и става през неговия USB Type-C кабел, когато индикаторът за ниво на батерията показва, че батерията е изтощена.

Фенер FENIX E35R Единичният страничен превключвател контролира шест режима на осветление, включително светлинен режим за спешни случаи. E35R е изграден от издръжлив алуминий с висока якост, устойчив на окисляване. Фенерът е водоустойчив, прахоустойчив и удароустойчив. Издържа на потапяне във вода от 2 метра.

Фенер FENIX E35R На задната капачка фенерът Fenix E35R има магнит, който ви позволява да го прикрепите към повечето метални повърхности и така можете да го използвате без ръце.

Иновативният дизайн позволява накрайникът да застава на всяка плоска повърхност. Единичният страничен бутон активира включено и изключено положение и всички режими на осветление, така че няма нужда от заден бутон.

Фенер FENIX E35R Това страхотно малко EDC фенерче има още полезни характеристики, които да улеснят живота ви и да подобрят вашия комфорт – може да преобразувате своя Fenix E35R в светлина за четене, в сигнална или в аварийна светлина.

Започнахме с това, че фенерът Fenix E35R е изключително компактен, а сега нека бъдем по-конкретни: 120 мм е неговата дължина, диаметърът на главата е 26,5 мм, а на тялото: 24,8 мм. Теглото му, заедно с батерията, е 148 грама.

Вижте още: Фенери, челници и фарове Fenix: създадени да бъдат надеждни

Къмпинг лампа Fenix CL20R LED – оранжева

Лампа Fenix CL20R LEDПоследното нещо, което искате да ви се случи по време на къмпинг, е да останете без светлина през нощта. Fenix CL20R е компактна акумулаторна лампа за къмпинг. Тя е високопроизводителна и може да освети на разстояние от 15 метра. Оборудвана е с неутрални бели и червени светодиоди, които излъчват максимална мощност от 300 лумена. Бялата светлина разполага с 4 нива на изход, а червената с 2, перфектно отговарящи на изискванията за осветление в различни къмпинг среди.

продукти с марка Fenix ​​Fenix CL20R LED е захранвана от вградената литиево-полимерна батерия с 1600 mAh и максимално време на работа: 200 часа. Разполага с индикация за нивото на батерията и функция за зареждане чрез USB кабел.

Тази лампа предлага 6 режима на светене: 4 нива на бяла светлина, червена светлина и червено мигане. Индикаторът за ниво на батерията ви помага да се уверите, че разполагате с необходимата енергия, за да имате достатъчно светлина.

Лампа Fenix CL20R LEDСтепента на защита IP66 и устойчивостта на пръски от дъжд и прах я правят много надеждна. Магнитното дъно и кукичката за окачване позволяват прикрепването ѝ към метални повърхности или закачване на колан на дреха, като така ръцете ви остават свободни. Важно е да отбележим и нейните перфектни мерки: миниатюрното тегло от 91 гр. и размери: 72 мм х 41,5 мм х  50 мм. Всичко това превръща CL20R в перфектния спътник по време на къмпинг!

Лампа Fenix CL20R LEDПродуктите може да закупите онлайн от магазини Sorbe на този линк!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.