Snowwons – ски и сноуборд симулатор, избран от американския национален отбор, вече и в България

Проектиран и произведен в Германия, симулаторът предоставя реалистично виртуално преживяване за каране на ски и сноуборд

0
 

Сподели

Shares

Snowwons – ски и сноуборд симулаторАко си мислите за зимния сезон, то ще споделите ентусиазма ни от появата на Snowwons в България. Може да сте чули за него, но ако не сте, това е ски и сноуборд симулатор, произведен в Германия от компанията SkyTechSport.

Симулаторът предоставя реалистично виртуално преживяване, използвайки специална технология, която пресъздава движението и усещането за каране на сняг.

Допълнителните му функции позволяват избиране на състояние на пистата:

        • гладка,
        • ледена,
        • тежък сняг
        • бабуни,
        • както и избиране на трасета от световноизвестни курорти.

    На автентичното усещане вече се наслаждават състезателите от националния отбор на Америка и професионалисти и любители от Германия, Австрия, Китай, Канада, Япония и Франция, а от 25 септември вече е достъпна за жителите и гостите на София.

    • Snowwons – ски и сноуборд симулаторВ началото производителите го проектират основно за професионални скиори и сноубордисти, но с течение на времето, симулаторът се усъвършенства и вече отговаря и на нуждите на начинаещи и напреднали.
    • Според Микаела Шифрин, при тренировка, участват същите групи мускули, както при ските и напредъкът е бърз, защото симулаторът дава възможност за много повторения.
    • 30 минути на Snowwons се равняват по натоварване на цял ден на пистата, което в днешното забързано ежедневие е едно от големите му предимства. 
    • Създателят на симулатора определя Snowwons преживяването като съчетание от реализъм, иновации и забавление.

    Snowwons – ски и сноуборд симулаторСимулаторът се използва както за първи уроци, анализ на техниката за напреднали, възстановяване и рехабилитация, състезания, така и просто за забавление.

    Провеждат се групови и индивидуални тренировки през цялата година, като всяка сесия се персонализира, според целите и нивото на умение на участниците и се проследява от треньор.

    Snowwons – ски и сноуборд симулаторВече няма нужда да чакате зимата, за да сте на пистата. С откриването на Snowwons в България се разгръща цял нов свят, който обещава нещо различно за всеки любител и ценител на зимните спортове.

    Може да разчитате на пълно съдействие и професионално отношение от специалистите в Snowwons България. За допълнителни въпроси посетете техния уебсайт или директно резервирайте час.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.