Акценти от EXTREME SPORTS CHANNEL януари 2012

0


Дата на събитието: 01.01.2012

Сподели

Shares

ПРЕМИЕРА: Best of the Streets

„Best of the Streets“ е пътеводител за световната скейт сцена, който съчетава екшън и полезна информация, докато споделя подробности за най-добрите места, местни професионалисти, легенди и скейт историята, неща, с които може да се занимавате и съвети за пътуване. От Ню Йорк до Барселона, от Хаваи до Мелбърн, до Атланта и отвъд, поредицата е уникална възможност да научите повече за скейт живота по света – чрез хората, които го познават най-добре!

От 3 януари, всеки вторник, 18:50

 

ПРЕМИЕРА: Asian X Games 2010 

X Games Asia се завръща в Шанхай, Китай за четвърта поредна година през 2010. Предаването представя близо 200 елитни спортисти от над 30 страни. Феновете ще могат да се насладят на класните състезания по скейтборд, BMX и агресив ин-лайн скейтинг, както и на демонстрации по Мото Х биг еър. И за пръв път в поредицата ще видите вълнуващите нови скейтборд и BMX дисциплини в състезанието на мини-мега рампа. Някои от най-именитите и най-награждаваните атлети в историята на X Games ще участват в 12-то издание на събитието – осемкратният златен медалист Анди Макдоналд, шесткратният златен медалист Бъки Ласек, петкратният златен медалист Пиер-Люк Ганьон, четирикратният златен медалист Кевин Робинсън и осемкратният медалист Саймън Таброн.

От 3 януари , всеки делничен ден, 16:45

 ПРЕМИЕРА: Enfusion 2 сезон

„Enfusion – Test of the Champions“ е нова реалити телевизионна поредица за кикбокс. Противно на други реалити тв предавания за бойни изкуства, в които участват само любители и начинаещи, осемнадесетте съперници в това предаване са професионални бойци. Някои от тях са европейски или световни шампиони като Гаго Драго (Армения), Паджонсук (Тайланд), Сахин Якут (Турция) и Армен Петросян (Италия), а всички останали са поне национални шампиони. Поредицата е заснета на остров Ко Самуи в Тайланд. Състезателите са разделени на четири отбора и започват тренировки с четири жени капитани, които ги подготовят за турнира. Бойците ще бъдат елиминирани един по един, докато накрая двама финалисти ще се срещнат за наградата от 40 000 долара!

от 16 януари, всеки делничен ден, 23:00


НОВИ ЕПИЗОДИ:

Free Flow Tour

„Free Flow Tour“ е най-престижното и предизвикателно състезание за аматьори в света, включващо летни (скейтборд и BMX) и зимни (ски свободен стил и сноуборд) серии. Предаването разказва основните моменти от събитието и показва как най-талантливите млади спортисти (на възраст между 13 и 18 години) се състезават не само за професионално спонсорство, но и за признанието на професионалистите.

От 31 януари, всеки вторник, 18:50

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.