Боровец открива сезона на 23 декември

0


Дата на събитието: 23.12.2011

Сподели

Shares

Сезонът се открива в петък, със снежни писти, много емоции и вечерно парти “Fire&Ice”. За най-нетърпеливите скиори и сноубордисти пистите и лифтовете в курорта ще отворят още в началото на седмицата, ако има подходящи метеорологични условия.

Както повелява традицията, в деня на официалното откриване на сезона, 23 декември, лифт картите ще са на половин цена, а нощното каране, което тази зима е с удължено работно време до 22 часа, ще бъде безплатно.

Програмата на откриването ще започне с реверанс към World Snowboarding Day и първото демо по ски и сноуборд. То ще се състои на специално изградения за тази цел промо парк в подножието на писта „Мартинови бараки 3” и ще събере всички желаещи – аматьори и професионалисти, готови да премерят сили във форматите Слоуп Стайл и Еър Бег Джем Сешън. Показалите най-добри и интересни трикове ще получат награди от Boardshop.

Освен запалените скиори и сноубордисти, по случай тазгодишното откриване на сезона от Бороспорт ще зарадват и тези, които искат да придобият скиорски умения. Безплатна екипировка и безплатни ски уроци ще има за всички начинаещи скиори и сноубордисти, записали се в информационния център на Боровец – Borosport Adventure Center, по време на специално обявените happy hours. Безплатни ще бъдат също ски уроците и забавленията в снежния детски парк Борокидс.

В следобеда след 16 часа в зоната пред хотел Рила ще бъде обособена специална “панаирна” част и дегустационен център, където майстор-готвачи ще демонстрират уменията си.

Кулминацията на празника ще настъпи заедно с идването на нощта и началото на вечерното парти „Fire&Ice”. Гостите на Боровец ще станат свидетели на незабравим спектакъл с огнените топки „пой” и на впечатляващото огнено шоу на ски учителите от Бороспорт. Те ще могат да се насладят още на спускания на младите ни ски и сноуборд таланти от клубовете „Чамкория”, „Рилски скиор”, „Бороборд” и „Блейд”, на ефектни демонстрации на ратраци, моторни шейни и ATV.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.