Предстои есенното издание на събитието Списание 8 на живо: „Сила за живот”

Събитието ще се проведе на 21 октомври в залата на Софийска опера

0
 

Сподели

Shares

Списание 8 на живо: „Сила за живот”
Eсенното издание на събитието Списание 8 НА ЖИВО  ще се проведе под мотото „Сила за живот“. Ето какво казват организаторите за него: „Силата, от която всички имаме изконна потребност, а все по-рядко успяваме да си набавим в задъхания си от тревоги и работа ден. Ще почерпим от нея, защото както всеки, който е бил на събитията ни знае и помни, те са буен извор на тази сила.“

Лектори

За изцелението на болести чрез регресия – писателят и езотерик Христо НаневГаля Герасимова – лекция за Доброто, според учението на Учителя Петър Дънов, Дария Тодорова ще разкаже за новите светли „кристални“ деца, които са тук да създадат по-красив свят, родовият терапевт Аида Марковска ще говори защо е небходимо да изчистим напълно отношенията със своята майка, д-р Людмила Емилова ще разкрие впечатляващите ползи на плодолечението, а световноизвестният писател и мистик Сал Ракели ще представи своята идея за това какво означава да бъдем здрави на всички нива.

Магията на „осмическото“ събитие няма да бъде пълна без музика. Николай Иванов – ОМ ще поздрави зрителите с изненадващи звуци, изтъкани от даровитите му ръце в неповторимо съчетание на стилове.

Програмата на събитието ще откриете тукБилети за събитието може да закупите тук или на касата на Софийската опера и балет.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.