WORLD SNOWBOARD DAY Sofia 2011

0


Дата на събитието: 17.12.2011

Сподели

Shares

Тази година директно с водещия крак напред Световния Ден на Сноуборда влиза в club MIXTAPE 5 на 17 декември от 22:00.

Глобалната инициатива на Световната сноуборд федерация, Европейската асоциация на борд-производителите EUROSIMA и The Outdoor Sports Valley удрят каските на всички сноубордисти по света за шести път, а България гордо заключва автомат с третото си участие в отбелязването на този ден.

Още през 2006 година WSD придобива белегът на най-масовото международно сноуборд явление и в момента обвхваща над 40 страни и стотици хиляди участници, които празнуват в една нощ, едновременно.

По стръмния склон на организацията отново се пуснаха board.bg и Camp Sessions. За добрите условия им помагат списание Whiteroom и екипа на *MIXTAPE 5*- никакви компромиси в екипировката!

WSD в София ще започне с прожекция на филма „Standing Sideways“ на специално инсталиран за целта екран в клуба. Лентата ще се завърти от 19:00 часа и ще посрещне всеки, който има отношение към планината или свежия сняг.

Вечерта ще продължи традиционно: отнасяща музика, сноуборд атмосфера и най-вдъхновяващите лафове и случки, които можеш да произведеш. От сцената ще ти махат Ogi 23 & Feel от The Top Stoppers, както и лавиноопасната b2b селекция на Sava и Emil Prize от Camp Sessions Crew.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.