Подобрете ски уменията си с Flow Ski Academy в Алпите

Тези лагери са за вас, ако искате да издигнете уменията си на следващо ниво, докато се наслаждавате на някои от най-добрите ски курорти в Европа!

0
 

Сподели

Shares

Училище по ски и сноуборд Flow Ski Academy

Ако сте средно напреднал или напреднал скиор, който иска да подобри уменията си, докато се наслаждава на някои от най-добрите ски курорти в Европа, не търсете повече, а се включете във вълнуващите ски лагери на Flow Ski Academy. В живописната обстановка на Ливиньо, ледника Хинтертухс, Трите Долини – Франция, тези програми предлагат незабравимо изживяване, съчетаващо първокласни ски, висококвалифицирани инструктори и нови приятелства на пистите.

Избрани моменти от програмата

Ски лагерите на Flow Ski Academy са създадени да предоставят оптимално ски изживяване. Всеки ден започва с интензивни сесии на писта, водени от опитните инструктори на академията. Без значение дали сте на пистите на Ливиньо, ледника Хинтертухс или Трите Долини, Франция, ще прекарате ценно време, за да изгладите техниката си, подобрите уменията си и овладеете изкуството на един универсален скиор.

Уникален аспект на програмите е включването на видеозаснемане. Инструкторите на Flow Ski Academy заснемат вашето каране, като по този начин ще ви предоставят ценна обратна връзка с онагледяване, която ви позволява да разберете по-добре вашите силни страни и области, които могат да се подобрят. Тази персонализирана сесия за обратна връзка насърчава по-добро разбиране на вашия стил на каране, помагайки ви да осъществите истински напредък по време на лагера.

Илия Коруев, основател на Flow Ski Academy
На снимката: Илия Коруев, основател на Flow Ski Academy

След един вълнуващ ден на пистите, настъпва време за почивка. Връщаме се в хотела за видеоанализ. Тук ще имате възможността да прегледате кадрите на вашето каране, заедно със своя инструктор, който ще ви предостави персонализирани насоки и конструктивна обратна връзка.

Ангажиментът на Flow Ski Academy към оптимизиране на вашето ски изживяване не приключва тук. Всички в академията вярват в споделянето на знание с участниците, ето защо организират работилници и дискусии по различни ски теми. Те включват ски техника, предотвратяване на контузии, поведение в планината и на пистата, и работилници за сервизиране на ски. Целта е да се развиете като скиор, който може да се справя с всякакви предизвикателства с увереност при различни терени и условия.

Вижте още интервюто с основателя на Flow Ski Academy: Илия Коруев: „Стремя се да запалвам искрата в повече хора, търсещи контакт с природата“

Flow Ski Academy

снимка: Flow Ski Academy

Дестинациите

    • Ливиньо, разположен в италианските Алпи, е известен със своите впечатляващи пейзажи, безмитна зона и изобилие от ски терени. С над 115 километра писти, този курорт предлага на скиорите на всички нива много възможности да подобрят уменията си, като същевременно се наслаждават на впечатляващи гледки.
    • Ледник Хинтертухс в Австрия е ски дестинация през цялата година, предлагайки уникалното преживяване на скиорите, дори през летните месеци. Високото местоположение предоставя стабилни снежни условия, което го прави идеално място за ски лагери.
    • Трите Долини във френските Алпи е най-големият свързан ски регион в света, предлагайки над 600 километра писти. Това е рай за напреднали скиори, търсещи предизвикателство и спиращи духа спускания. Лагерите на Flow Ski Academy тук предоставят изключителна възможност да изследвате тази огромна ски зона, докато подобрявате уменията си.

Не пропускайте и възможността да посетите курсовете за ски усъвършенстване в Боровец, където фокусът е върху общото усъвършенстване на уменията и усвояването на нови техники. С продължителност от 3 дни, тези курсове предоставят интензивно и наситено изживяване за средно напреднали и напреднали скиори. Освен това, Flow Ski Academy предлага курсове със специфични акценти като къси завои, карвинг и др., позволявайки ви да персонализирате изживяването си на ските, според вашите конкретни цели и предпочитания.

Вижте още: Училище по снежни спортове Flow Ski Academy: качество и индивидуално отношение

Ски лагер на ледника Hintertux
Ски лагер на ледника Hintertux / снимка: Flow Ski Academy

Станете част от лагерите и курсовете на Flow Ski Academy

Европейските ски лагери на Flow Ski Academy са най-доброто съчетание от приключение и усъвършенстване. Независимо дали сте средно напреднал скиор, който иска да изгради увереност, напреднал ентусиаст, който се стреми към съвършенство, или търсите специализирана подготовка, програмите на академията отговарят на всички нива на умения и амбиции. Присъединете към лагерите в Ливиньо, ледника Хинтертухс, Трите Долини или Боровец за незабравимо ски изживяване, което предлага не само усъвършенстване, но и нова по-силна страст към планините и снежните спортове.

Запазете вашето място днес за едно ски пътешествие, съчетаващо обучение и незабравими спомени в някои от най-престижните ски курорти в Европа и красивия Боровец в България. Flow Ski Academy е тук, за да сбъдне вашите ски мечти.

За повече информация за ски лагерите на Flow Ski Academy, посетете фейсбук събитията:

Flow Ski Academy предоставя 10% отстъпка на читателите на списание „360°“ за обученията в Алпите. Може да се възползвате от нея, когато правите своята резервация, като кажете, че сте наши фенове.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.