Методът на Вим Хоф: Двудневен семинар в София през ноември

На 11 ноември е събитието за начинаещи, а на 12 ноември - за напреднали

0


Дата на събитието: 11.11.2023

Сподели

Shares
Вим Хоф
Photo source: mpora.com

През последните години, чрез редица медицински изследвания, проведени в Harvard university и Stanford university, се доказва, че човек волево може да контролира процеси в тялото, за които до скоро медицината е считала за невъзможно.

В основата на всичко това стои методът на Вим Хоф, който съчетава специфична техника на дишане, с излагането на студ и развиване на умствената нагласа.

Благодарение на метода човек може да контролира имунната си система, да повишава нивата си на енергия, да увеличава хормоните на щастие, да се научи как да се справя със стреса, да подобри качеството на съня си и още много.

Метода на Вим Хоф
снимка: Will Solis

Ако ви заинтригувахме и искате да научите повече за метода на Вим Хоф, многобройните ползи за менталното, емоционално и физическо здраве, то можете да посетите предстоящите семинари, които ще се водят от неговата дясна ръка Барт Пронк и първия български сертифициран инструктор Анна Грозданова.

Семинарите ще се проведат в два дни: на 11 ноември за начинаещи и на 12 ноември за напреднали.

В последните няколко години Леденият човек Вим Хоф набира все по-голяма популярност по целия свят, благодарение на своята способност да издържа на екстремни студове. Рок звезди, спортисти и милиони хора стават негови последователи и започват да практикуват метода на Вим, заради многобройните ползи, които има върху здравето.

Вим Хоф успява да изкачи Еверест почти до върха по къси панталони, изкачва връх Килиманджаро в рамките на 48 часа с още 26 души, само по шорти, успява да седи почти 2 часа в лед, без температурата на тялото му да се промени и има над 26 световни рекорда, и това не е всичко. Редица хора по целия свят споделят как са превъзмогнали себе си, успели са да подобрят съня си, повишат нивата си на енергия, да имат по-добро спортно представяне, да бъдат здрави и се справят с различни здравословни проблеми.

Семинар по метода на Вим Хоф, 2023 гПовече информация може да получите от официалните страници на събитията във Фейсбук:

  • ако започвате сега и искате да се докоснете до метода: Fundamentals workshop;
  • ако вече сте били на Fundamentals, практикувате метода и искате да се впуснете в следващото ниво: Advanced Workshop.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.