Участвай в играта на FLOW SKI ACADEMY и 360° и спечели ски обучение с всичко необходимо

Спечели ски изживяване за двама на стойност 700 лв. с FLow Ski Academy!

0
 

Сподели

Shares

FLow Ski Academy GiveawayАко нямаш търпение да дойде зимата и да полетиш по снежните склонове, ние сме помислили за теб. Заедно с професионалистите от училище по снежни спортове FLOW SKI ACADEMY сме ти подготвили такъв подарък, от който ще ти настръхнат ръкавиците.

Независимо дали си професионалист в зимните спортове, дали им се наслаждаваш само за удоволствие или пък досега не си карал нищо снежно, освен детската си шейна, тази награда може да е твоето най-силно зимно изживяване евър!

Ние ти предлагаме да си спечелиш обучение по снежен спорт, независимо кой предпочиташ: ски, телемарк, сноуборд или ски бягане. Подробностите след малко, но преди това искаме да знаем с кого споделяш приключенията!

Отговори ни като участваш в играта на FLOW SKI ACADEMY и 360° и спечели супер якото ски обучение в курортен комплекс „Боровец“, с което ще натрупаш неоценими знания и опит в снежните спортове и ще достигнеш нови нива на забавление.

Условия на играта

Играта се провежда в Instagram, а ето как да се включиш в нея:

  1. Харесай поста в Instagram.
  2. Харесай профилите на 360mag.bg и FLOW SKI ACADEMY в Instagram.
  3. Тагни в коментар под поста в Instagram свой приятел, с когото искаш да споделиш това изживяване.
  4. Ще бъде изтеглен един печеливш. Ако ти си този късметлия, ще спечелиш награда: еднодневно обучение на теб и твоя приятел на стойност 700 лв., с включени ски карта и оборудване. Няма значение на какво ниво сте в снежните спортове.

Играта продължава 2 седмици. Ще изтеглим победителя на лотариен принцип на 19 януари 2024 г. и ще го обявим в Instagram.

Пожелаваме ти успех!

Наградата 

Обучение по снежни спортове на световно ниво, осигурено от Училище по снежни спортове FLOW SKI ACADEMY.

В него е включено:

  • работа с отлично обучен инструктор;
  • индивидуално отношение и внимание към детайлите;
  • ще може да подобриш уменията си в насоката, която ти търсиш, например карвинг, извънпистово каране (ски туринг), бабуни;
  • обучение в две части: снежна част, в която се работи върху изграждане на нови умения, изчистване на грешно заучени движения и втора част, при която се прави  видео заснемане, с последващ анализ за по-добро онагледяване и даване на обратна връзка;
  • обучението ще ти бъде полезно, независимо от твоето ниво на владеене на спорта, дори никога да не си се качвал на ски или сноуборд;
  • за да си напълно щастлив, FLOW SKI ACADEMY ти осигурява, както и на твоя приятел, ски карта и ски оборудване!

Ние нямаме търпение да те видим на пистата, а ти?!

FLOW SKI ACADEMY – на „ти“ със зимните приключения!

За да се подготвиш още по-добре за снежните спортове и забавления, за да подобриш уменията си на ските ли сноуборда, можеш да се довериш на професионалистите от FLOW SKI ACADEMY, където ще получиш качество и индивидуално отношение.  

Може да се свържеш с тях във Фейсбук и в Instagram.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.