Garmin LIVESCOPE™ PLUS: Най-добрите сонари в света станаха още по-добри

Следите всичко в реално време, с подобрена резолюция, намален шум, по-ясни изображения, по-добро разделяне на целите

0
 

Сподели

Shares
Garmin LiveScope Plus
Garmin LiveScope Plus

Най-новото поколение сонар на GarminLiveScope Plus ще направи всяка разходка с лодка песен, а рибата просто няма шанс да се скрие от вашите всевиждащи очи.

След като изберете подходящо място и необходимия монтаж, можете да използвате три режима –  Forward, Down и Perspective, с които да сканирате пред лодката си, за да видите какво се случва в реално време, да видите изгледи на живо от дейността, директно под лодката, също и под водата, но с изглед от перспективата на лодката над водата. Следите всичко в реално време и то с подобрена резолюция, намален шум, по-ясни изображения, по-добро разделяне на целите и по-добра чувствителност на сондата.

Вижте още: Серията QUATIX® 7 от Garmin: Създадена за хора, обичащи водните предизвикателства

Garmin LiveScope Plus
Garmin LiveScope Plus

В новия модел има вградена система за стабилизиране, която поддържа стабилно изображението на съвместимия картограф, дори при голямо вълнение и силен вятър. Разчитате на по-малко сонарни артефакти, които пречат да уловите важните детайли на структурата на релефа или рибата, която наблюдавате.

Вижте още: Garmin BC 50: Серия безжични камери за задно виждане

Garmin LiveScope Plus
Garmin LiveScope Plus

Сред достойнствата на модела са и различни ярки цветови опции, подходящи за всички условия – за да видите рибата и структурата в максимален контраст и яснота.

Повече за последния модел на Garmin – LiveScope Plus можете да намерите в официалния сайт на garmin.bg или като посетите магазинa на марката на адрес София, Бул. “Васил Левски” 80-А и Шоурум на „Бул. Асен Йорданов“ 4-B.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.