Future Soul Divas

0


Дата на събитието: 10.12.2011

Сподели

Shares

Future Soul Divas е най-новият проект на Рут Колева съвместно с шведското дуо Amalia & Opolopo и Soulization. Шоуто е част от новата музикална платформа My Beat, което ще се проведе на сцената на Sofia Live Club. 

Истинска тръпка и вълнение е завладяла Рут Колева, която е на път да осъществи свое съкровено желание – проекта Future Soul Divas. В него тя ще пее заедно с Васил Вутев – Soulization, български барабанист и продуцент, живеещ в Амстердам, и шведските музиканти – певицата Amalia и диждея/пианист/продуцент Opolopo. Изпълнителите на немския лейбъл Tokyo Dawn Records имат участия в най-престижните клубове в Европа и Америка. Затова ще се чувстват съвсем като у дома си на сцената на култовия Sofia Live Club на 10 декември. 

Проектът Future Soul Divas е част от новата платформа My Beat, които подкрепят българските съвременни музиканти.

Артистите ще представят своите забележително свежи фънк колаборации, които звучат сякаш са пренесени от бъдещето. Ето какво е вдъхновило Рут за това събитие: „Запознах се с музиката на Amalia&Opolopo преди около две години и на момента се влюбих в нея. Разчупените бийтове, бас линии и новаторски подход на Opolopo ме вдъхновиха, а заряда в гласа на Amalia и сценичното й поведение ме накара да искам да застана до нея и да пеем заедно”.

Билети за концерта вече се продават в мрежата на Eventim на стойност от 12 лв. В деня на събитието ще бъдат 15.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.