По следите на перфектния автомобил за приключения

Еm Еxport притежава голяма база и собствен транспорт

0
 

Сподели

Shares

em-exportКултурата на приключенски начин на живот в САЩ и Канада е сред най-развитите в света. Американците пътуват, къмпингуват и приключенстват може би повече от всяка друга нация по света. Затова американските коли са направени да задоволят тези нужди на пазара си. Колите, продавани там, са предвидени за по-дълги пътувания, с повече багаж и по-тежки пътища, което ги прави идеалните приключенски автомобили.

Но къде да си набави човек автомобил за приключения?

Представяме ви една надеждна фирма с дълга история. Еm Еxport притежава голяма база и собствен транспорт. Специалистите и сътрудниците на компанията са с богат опит и работят на високо професионално ниво. Може да им се доверите напълно при търсенето на вашия идеален автомобил за приключения, бизнес или спорт.

Предлаганите от Еm Еxport автомобили са с голямо разнообразие и от висок клас, ето защо поискахме да узнаем повече. Затова зададохме своите въпроси на един от мениджърите на компанията.

Разкажете ни за Вашата фирма? Какви са предимствата на работа с вас?

Ние сме компания с повече от 20 години опит в превоза на автомобили от и за Европа, а сега вече може да ви помогнем и за покупката им от Америка или Канада. Имаме собствени камиони и базата, на която автомобилът ви ще бъде след пристигането си в София. Ние гарантираме, че автомобилът ви ще бъде във вида, излязъл от митницата, до момента на взимането от Вас, включително 24-часова охрана и видео наблюдение.

em-exportЗащо кола от Америка или Канада, каква са предимствата? С какво тези автомобили са различни (по-добри) от европейските?

Един от големите плюсове на автомобилите от САЩ & Канада е, че идват с реална сервизна история и без възможност за промяна на километраж. В повечето случаи може да се намери дори и книжката на колата и как е поддържана. Друго хубаво при тях е, че в голямата си част са коли с големи двигатели, създадени да бъдат карани милиони километри, без това да окаже особено влияние на мотора. Понякога има интересни случаи, в които има джипове без 4х4, но те са по-скоро изключение от правилото и са винаги в топлите щати като Лос Анджелис и Тексас. Хубавото на Канадските коли е, че са произведени за пазар със сходни метеорологични условия на българските.

За какво трябва да се внимава, при покупката на кола от Америка и Канада?

Основното, за което трябва да се внимава, е какво е състоянието на колата като начало – документално и „ок“ ли е за експорт, след което за самата щета на автомобила. По правило щетата се вижда от снимките, като изключение е, когото ударът е отдолу, но и това е задължително упоменато. Има и интересни автомобили, които са наводнявани или палени, но там рискът е доста по-голям.

Какъв е процесът? Колко време отнема и през какви стъпки преминава?

Стъпките за закупуване на автомобил от САЩ или Канада са следните:

  • Посещавате някой от търговете за конкретната държава, като в САЩ това е iaai.com, а в Канада е ca.iaai.com.
  • След като харесате даден автомобил, ни изпращате линк (същото важи и за коли от дилър) или снимка със Stock #
  • Ние извършваме нужната проверка дали всичко е наред и възможен ли е износът м.
    Ако всичко е наред, преминаваме към даване на капаро от ваша страна, като от наша получавате фактура за тази сума.
  • При спечелване на колата е желателно плащането да се осъществи до 48 ч., иначе се начисляват такси за забавяне.
  • След плащането от ваша страна, получавате опция да следите колата си до Холандия, както и актуални снимки.
  • При преминаването на митница може да ви пратим нови снимки и ще ви кажем, кога точно ще бъде в София.
  • При нас може да остане спокойно на паркинг за няколко дни, като имаме 24/7 охрана, мотокар и съдействие от наша страна за всичко нужно ви за регистрацията на автомобила ви.

em-exportКак стои въпросът с резервните части в България?

Можем да ви помогнем с контакти за намиране на части за автомобила Ви в Европа, но ние не се занимаваме с поръчката им. В много крайни случаи можем да поръчаме части от Канада.

Как хората да се свържат с вас?

Адресът е: София, Стара планина 1, Подгумер 1221
Фейсбук: emexportbg
https://em-export.com/
email: emexportbg@gmail.com 
mobile phone: +359 886 022 038

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.