Pants 4 Life: перфектният панталон за сноуборд, ски, въздушни спортове и много други

Той е разработка на Fly The Earth’s team. Лек, дишащ, водонепромокаем и с вградена свръхлека седалка

0
 

Сподели

Shares

Ако си падате по екстремните спортове, знаете кое е най-важното. Екипировката, разбира се! И ние като вас сме наясно, че тя трябва да е сигурна, да дава защита от капризите на времето и да е удобна. Има един такъв момент обаче, когато човек практикува няколко вида спорт и за всеки от тях трябва да си купи отделна екипировка. Ето тук се намесва супер важният елемент на мултифункционалност.

Какво ще кажете да имате един екип за ски, сноуборд, рапел, скайдайв, сноукайт парапланеризъм и каквото още се сетите? Звучи чудесно и не е просто фикция. Той вече е наличен!

Да. Разбрахте добре. Скачате в един костюм и можете да покорявате различни трасета, терени и въздушни течения.

панталон Pants 4 Life
Панталон Pants 4 Life / снимка: flytheearth.com

Pants 4 Life

Това е супер як панталон, разработка на Fly The Earth’s team. Той е лек, дишащ, водонепромокаем и има интегрирана екипировка за различни екстремни спортове. Pants 4 Life отговаря на много висок клас сноуборд/ски екипировка и в допълнение има функционалности за още видове спорт.

И за да не се чудите повече, ще ви разкрием, че негов автор е не друг, а Весо Овчаров, който, освен, че е известен със световните си постижения в парапланеризма, практикува и много различни спортове, сред които скайдайвинга и сноуборда, който е негова специалност от НСА.

Характеристики

        • В структурата на панталона е вградена чрез перфектна геометрия ултралека седалка, която позволява различни закачания, както на единична, така и на двойна осигурителна точка. Това позволява практикуването на различни въздушни спортове, рапел, сноукайт, индустриални или спасителни операции и др.
        • Добавени са допълнителни функции, като надуваема система за скайдайвинг и бейсджъмпинг.
        • Имат регулируема широчина, като може да ги направите по-широки, ако такъв е стилът ви или искате по-добро представяне, докато се плъзгате във въздуха.
        • Може лесно да намествате позицията на седалката спрямо активността, която ще практикувате.
        • В седалката има интегрирана система (парашутен механизъм) с три ринга от меки връзки ‘soft 3 ring system’ за бързо откачване.
        • Седалката е изключително удобна за кайт, защото предлага цялостен съпорт на тялото, което позволява дълго каране и скачане на високо.
        • Панталонът е свръхлек и водоустойчив, изработен от 100% рециклирани материали като Sympatex.

      Вижте още: Fly The Earth: безкомпромисно качество за всеки екстремен момент

      Както става ясно, идеята зад разработването на продукта е да имате инструмент във вашето ежедневие или приключения, който ви позволява винаги да сте готови да се включите в забавлението или просто да ви подкрепя в екстремна ситуация.

      Вече има и яке, което допълва панталона и се свързва с него чрез колан. То е със същите материали и функции, и вече е налично, а заявки могат да се правят на сайта на Fly The Earth.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.