Фестивал на етнографския и антропологичен филм

0


Дата на събитието: 15.12.2011

Сподели

Shares

Второто издание на Фестивала на етнографския и антропологичен филм ще се състои на 15-17 декември 2011 г. в Конферентната зала на Софийския университет. Партньори на ФЕАФ отново ще бъдат Академично етноложко сдружение и Катедра Етнология на СУ „Св. Кл. Охридски“, а медийната подкрепа се осъществява от Телевизия Туризъм и сп. The Explorer.

Темата зададена от организаторите, „Балканската действителност“ предвижда в програмата да бъдат представени филми от всички  Балкански държави, придружени с дискусии след прожекциите.

Фестивалът няма състезателен характер и се осъществява от Сдружение за културни инициативи с популяризаторска и образователна цел, вход свободен.

Фестивалът на етнографския и антропологичен филм се организира от Сдружение за Културни Инициативи. Организацията има за цел да работи за развитието и популяризацията на българската култура във всичките й аспекти, опазване на културно и природно наследство, както и да ангажира младите хора у нас с тези проблеми.

Началото на Сдружение за Културни Инициативи е поставено през 2009 г. и досега има зад гърба си няколко реализирани проекта, като един от тях е настоящият фестивал.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.