Девет категории продукти от Kärcher, които ще помогнат хижата ви да е по-чиста

Експертите в чистотата Kärcher подават ръка на българските хижи

0
 

Сподели

Shares

Хижа на годината с подкрепата на Керхер

Експертите в чистотата Kärcher подават ръка на българските хижи, подкрепяйки кампанията „Хижа на годината“, чрез своята експертиза в поддръжката и почистването на този вид обекти. Те се включват активно и като патрон в категорията на конкурса „Най-чиста хижа“.

Уредите и продуктите на Kärcher, с тяхната ефективност и иновации, са си спечелили челно място на пазара. Отличително и особено важно е да споменем стремежа на компанията към устойчивост и екосъобразност.

На специално организираната за хижари конференция Керхер представи разнообразни уреди и техники за почистване и поддръжка на вътрешните и на външните пространства, които да спестяват времето и разходите, както и преференциалните условия в програмата, насочена към стопаните на хижи и заслони.

Многофункционални уреди, подходящи за вашата хижа

karcher водоструйки
Кarcher водоструйки

Водоструйки

Водоструйка – за бързо и основно почистване. Леки и мощни: Универсалните уреди почистват двора, улуците, каналите, автомобилите и дори фасадите за възможно най-кратко време. Те помагат в ежедневието със своето налягане, дебит и продължителност на ползване.

karcher водоструйки
Кarcher водоструйки

Парочистачки

Парочистачка – за бързо и дълбоко почистване: Благодарение на високата си почистваща ефективност, парата премахва 99,999%* от коронавирусите, както и 99,99%** от всички обичайни за дома бактерии и осигурява хигиена и здравословна среда на живот.

karcher парочистачки
Кarcher парочистачки

Вижте: Партньори на „Хижа на годината“ и експерти в чистотата Kärcher

Уреди за прозорци

Без ивици. Бързo. Многофункционално:
Акумулаторният уред за почистване на прозорци осигурява чистота без ивици – и без капеща мръсна вода. Почистващият уред за прозорци почиства не само прозорците бързо и ефективно, но и всички гладки повърхности като плотове, огледала, врати и плочки.

karcher уреди за прозорци
Кarcher уреди за прозорци

Метачни машини

Метачка – за бързо почистване на външните площи. Метенето може да бъде толкова лесно. С метачните машини Керхер пътеките, гаражните алеи и двора могат да бъдат почистени бързо, удобно и надеждно. Всички външни пространства засияват с нов блясък – без излишно напрежение и навеждане.

Кarcher метачни машини
Кarcher метачни машини

Уреди за твърди подове

Цялото почистване на пода в една стъпка. Без носене на кофи и при малки дори без предварително пускане на прахосмукачка при малки отпадъци. Сухи подове – веднага!

Кarcher уреди за твърди подове
Кarcher уреди за твърди подове

Вижте: „Хижа на годината“ с три преференциални програми за стопани на хижи и заслони

Верижни триони

Акумулаторни верижни триони – удобство и първокласна скорост на веригата. Идеални за поддръжка и рязане на дървета, дърва за огрев и отсичане на дървета!

Кarcher верижни триони
Кarcher верижни триони

Храсторези

Акумулаторни храсторези:
Без значение дали живите плетове или храсти обозначават граница на собственост, осигуряват лично пространство или са за украса, акумулаторните храсторези на Керхер ще ги накарат да изглеждат спретнато и прецизно!

Кarcher храсторези
Кarcher храсторези

Косачки

Акумулаторни косачки: Маневрените косачки създават перфектния резултат при косене с максимална мобилност. Включена във всички комплекти мулчираща приставка!

Кarcher косачки
Кarcher косачки

Тримери

Акумулаторни тримери: С тях не само можете да косите, но и да оформяте ръбовете на тревата около пътеки и да косите в ъгли и тесни пространства. Ергономичният дизайн на дръжката осигурява винаги удобна позиция за работа.

Кarcher тримери
Кarcher тримери

От компанията вече са провели срещи със стопани на хижи, за да вникнат в проблематиката при поддръжката им и да предложат подходящите решения за различните нужди и изисквания. Освен от съвети, стопанисващите хижи и заслони ще имат възможност да се възползват от преференциални цени при закупуване на многофункционални уреди Kärcher.

Всички продукти, специално селектирани от Керхер в помощ на хижарите, може да видите на страницата Чиста хижа с Керхер.

Пълна информация относно продуктите и услугите на компанията ще намерите в  Керхер Центровете и в онлайн магазина karchershop.bg.

Вижте повече за Kärcher и нейните ценности, експертиза и силни страни тук!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.