SOTO Outdoors – японският еталон за иновативни горивни устройства

SOTO Blue Flame технологията е резултат от десетилетия опит, с начало 1978 г.

0
 

Сподели

Shares

SOTO Blue Flame

Най-добре разбира цената на огъня онзи, който е изживял на собствен гръб строфата на аутдор поета: „А, когато сняг забръска, що ще чиниш ти зимъска?“ Макар напоследък, в урбанизирания свят, все по-малко хора да се разпознават в лирическия герой, истинските ценители – тези, които обичат приключенията и работата на открито, със сигурност знаят, че струва поне колкото злато.

SOTO Blue FlameДа си накладеш огън, да стоплиш вода или приготвиш храна – всеки любител на активностите на открито знае колко важно е да имаш надеждно горивно устройство, което може да запали при екстремни условия. Ето защо искаме да ви запознаем с уникалната технология SOTO Blue Flame, която произвежда мощен и устойчив пламък, дори при силни ветрове и ниски температури. Какво представлява технологията и как е интегрирана в различни продукти на SOTO Outdoors, ще разкажем сега.

SOTO Blue Flame: Технология

SOTO Blue Flame е резултат от десетилетия опит в областта на горивните устройства. Както се досещате от името, SOTO Blue Flame произвежда син пламък. Той е с висока температура и енергийна плътност и може да загрее всеки съд за готвене само за секунди. Технологията е много ефективна и икономична, тъй като използва минимално количество гориво за максимален резултат.

SOTO Blue Flame

Фактори, гарантиращи успеха на SOTO Blue Flame

  • На първо място обръщаме внимание на специално проектираната глава на горелката. Особеното при нея е, че има вдлъбната и отблъскваща вятъра форма. Тя е взета от наградения SOTO WindMaster и това прави пламъка на SOTO Blue Flame изключително стабилен при вятър, мощен и икономичен. Горелката има повече от 300 микропламъка, които разпределят топлината върху голяма повърхност на дъното на съда.
  • SOTO Blue FlameТехнологията използва микрорегулатор – усъвършенствана газопроводна система, която компенсира спада на налягането при намаляване на обема на газа и при ниски температури. Така SOTO Blue Flame може да поддържа постоянно висока производителност, дори когато касетата е почти празна, и при ниски температури и голяма надморска височина. Както всички печки SOTO, SOTO Blue Flame постига изключително прецизно дозиране на горивото.
  • Висококачествени японски материали – за своите продукти SOTO Outdoors използва само най-добрите материали – издръжливи, здрави и безопасни. Всички продукти на SOTO Outdoors са проектирани и инспектирани в Япония, за да се гарантира най-високото качество.

SOTO Blue Flame

Продукти, базирани на SOTO Blue Flame технологията

SOTO Outdoors има широка гама от продукти, които използват SOTO Blue Flame технологията. Представяме ви някои от тях:

SOTO WindMaster газов котлон

SOTO WindMaster

Това е газов котлон за ползване на открито, който може да загрее 2 чаши вода за по-малко от 2 минути и половина, при силен вятър и ниски температури. Спечелил е множество награди за своята мощност, икономичност и изключителна устойчивост на вятъра. SOTO WindMaster е с изключително ниско тегло и компактен размер. Може да го намерите Тук!

SOTO Amicus - газов котлон за къмпингSOTO Amicus

Този газов котлон за къмпинг е ултралек, компактен, лесен за употреба и се справя добре при тестовете за кипене, вятър и ефективност на горивото. Достъпен и перфектен за всеки, който иска да стопли нещо спонтанно в движение или да приготви малки ястия.
Може да го откриете Тук!:

Всички продукти на SOTO в магазини стената „Стената“ може да намерите на следния Линк!

 

SOTO Blue Flame

Десетилетия опит, най-високи стандарти за безопасност и технически стандарти, и безмилостни инспекции стоят зад всяко иновативно запалително устройство SOTO. Ето защо за никого не е изненада, че:

SOTO OUTDOORS са отличени с редица награди

2021 г. GearLab Editor`s Choice Award за газовия котлон SOTO WindMaster.

2019 г. ISPO Award Winner за газовия котлон SOTO StormBreake; outdoor Editor`s Choice Award за газовия котлон SOTO Amicus; UK Outdoor Industry Award за газовия котлон SOTO WindMaster.

2018 г. American Alpine Institute Guide Choice Award за газовия котлон SOTO WindMaster.

2017 г. Gear Institute Best-In-Class Award за газовия котлон SOTO MUKA Stove.

2013 г. Outdoor Industry Award за газовия котлон SOTO Micro Regulator Stove; ISPO GOLD Award за газовия котлон SOTO MUKA Stove.

2012 г. OutDoor Industry Award за газовия котлон SOTO WindMaster.

2011 г. Backpacker Editor`s Choice Snow Award за газовия котлон SOTO MUKA Stove.

2010 г. Outdoor & Backpacker Editor`s Choice Awards за газовия котлон SOTO OD-1R Micro Regulator Stove.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.