„Хижа на годината“ с три преференциални програми за стопани на хижи и заслони

Предоставени от партньорите на кампанията Kärcher, MATRАX и Photomate

0
 

Сподели

Shares
Бизнесът в подкрепа на българските хижи и заслониВ рамките на кампанията „Хижа на годината“ се осъществяват три програми, които са преференциални за стопани на хижи и заслони. Те ще бъдат представени по време на Конференцията на кампанията, на 20 юли 2023 г., в ЦПШ „Мальовица“.
Заедно с партньорите на кампанията ще представим специално разработените програми за преференциално обслужване и цени, които да помогнат за повишаването на качеството в българските хижи и заслони:
  • За почистване и поддръжка с Kärcher
  • За подобрение на качеството на легловата база с Matrax
  • За генериране и съхранение на слънчева енергия, за сигурност на захранването с Photomate.

Kärcher Bulgaria - партньор на "Хижа на годината"Специални условия за почистваща и градинска техника от Kärcher

Kärcher Bulgaria активира специална програма, насочена към хижи и заслони. Като експерти в областта, те предлагат конкретни решения, стъпки и методи за най-подходящите начини за постигане на блестящи резултати, свързани с почистване и поддръжка на обекти в планината. От компанията вече са провели срещи със собственици на хижи, за да вникнат в проблематиката при поддръжката и да предложат подходящите решения за различните нужди и изисквания.

Освен от съвети, стопаните на хижи и заслони ще имат възможност да се възползват от преференциални цени при закупуване на многофункционални уреди Kärcher, като се свържат на адрес office.sofia@karcher.com.

Вижте повече за Kärcher и нейните ценности, експертиза и силни страни тук!

ПРОЕКТ ЗА ФИНАНСИРАНЕ В ПРОДУКТИ ЗА СЪН ДО 5 000 ЛЕВА ОТ “MATRAX”Специални условия за подобряване на легловата база с „MATRАX“

От компанията MATRAX приемат за своя кауза подобряването на условията за настаняване в българските хижи и заслони. Те създават социална програма, включваща специализирани консултации, индивидуални условия и решения, за всички обществени обекти в планината.

От програмата може да се възползват всички стопани на хижи и заслони в страната, като се свържат на имейл: huts@matrax.bg или на директна телефонна линия с Нина Арсова – 0876 912 409, където хижарите могат да разчитат на разбиране към спецификите на този тип обекти, лично отношение и подход.

Допълнително всички хижари могат да участват за финансиране на стойност до 5000 лв. в матраци от MATRAX.bg Вижте повече за условията тук!

„Photomate“ - партньор на "Хижа на годината"Технологии за съхранение и генериране на енергия „Photomate“

Приятелите ни от Photomatе са един от най-големите доставчици на технологии, свързани с генериране на енергия от слънцето и батерии за съхранение. Техните уреди доказано са най-нисък процент дефекти на пазара, имат 24 часова поддръжка, а това са неща, които са много важни за отдалечени обекти, където обслужването е трудно. Благодарим им за готовността да съдействат в мисията за по-чиста и интелигентна енергия за хижите и заслоните в България.

Стопаните на хижи могат да се свържат с Photomate на service@photomate.bg или на телефон +35929066429

Повече за компанията Photomate може да видите тук!

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.