Vola open air’23 идва с цирково изкуство, йога, хамачен айляк и много музика

Тук виждаш и защо е важно да мислиш зелено, да действаш отговорно в името на природата. Месецът е юли, върхът е Околчица… обратното броене започва!

0


Дата на събитието: 21.07.2023

Сподели

Shares

Броени дни остават до деветото издание на Vola open air! Надяваме се, че ти и цялата компания вече сте си взели билети! Балканът, поляните, звездите и една безбрежна музикална шир вече те очакват.

Vola open air'23Дните са посветени на заслужен релакс в хамачената градина, графити работилницата или на задължителното базарче за ръчно изработени красоти. Йога, масажи, цирково изкуство, филми и всичко това сред красивите гори и поляни на ПП „Врачански Балкан“.

Освен с разходки в планината, дните също ще предложат интересни и обогатяващи занимания. Playback театър “Storycatchers” гостуват на фестивала, за да поканят посетителите на вълнуващо пътешествие към себе си. „To play it back” или да „върнеш обратно историята изиграна“ е техника, с която може да се даде нова перспектива, нов поглед върху личните истории на някой от публиката.

Vola open air'21Фондация Мини Арт пък са подготвили социални циркови игри и практики. Те ще ни преведат през основните умения за движение, координация и баланс и ще се насладим и на циркова работилница по жонглиране. Мини Арт ще представят и пърформанс, съчетаващ летящи обекти от всякакви размери, невербален театър, музика на живо и въздушна акробатика – трапец и огнен пой.

Vola open air'21На 1058 м надморска височина сцените на фестивала придават нови висини на некомерсиални творци от страната и чужбина. Български, европейски и презокеански ъндърграунд величия на drum’n’bass, соул, фънк и хип хоп музиката се редуват всяка вечер, за да вдигнат настроението минимум на върха.

Програмата продължава с графити работилница, jam session и още много изненади.

Vola open air'23В тазгодишното издание на фестивала от 21 до 23 юли ще може да чуеш доста от най-доброто. Специално за Vola open air’23 идва DJ Marky заедно със Stamina MC, DJ Q, LEFTO EARLY BIRD, PISTAMASHINA, Leena & YANA, NIANDRAZ, The essential FUNK trombone, FREE4ALL и още много други талантливи и качествени артисти.

Vola open air'23Емблематичният фестивал Vola open air отваря пред теб хоризонти. В съзнанието се разстилат зелените поляни на врачански Балкан, а върхът е пред теб. Вдишваш дълбоко от кристалния въздух, а гледките те карат да полетиш волно. Това вдъхновяващо усещане поставя началото на Vola open air през далечната 2008 г.

Цветослав Йонов – Цеко, заедно с брат си Емил решават да направят парти, което в следващите години се превръща в събитие с мисия. Развитието на музикалния и културен живот в региона, вдъхновението на младите публики и все по-осъзнатото комуникиране с качественото музикално изкуство и природата са само част от нещата, за които работи всеотдайно целият екип на Vola open air.

Ще се видим на върха! 

Информация за всичко около фестивала може да намериш на Facebook страницата, както и на сайта – ТУК.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.