Скейт видео от „Weekend“ турнето на Ninja Squad

0
 

Сподели

Shares

Скейт турнето съпътсващо премиерите на  видеото на Ninja Squad - "Weekend" !

Близо два месеца момчетата от Ninja Squad с помощта на Ashbury и Airblaster кръстосваха страната заедно с още куп хора, за да покажат сноуборд филма “Weekend”. Много от прожекциите бяха съпроводени от търсене на спотове и каране на скейт на нови места, като три от общо десетте обиколени града, са запечатани и на лента. Видеото с кадри от турнето включва градовете Пловдив, Добрич и гръцкия Солун.

За пръв път сноуборд филм е представен в десет различни точки на страната и извън нея. Филмът на Ninja Squad успя да напълни залите и баровете в Габрово, София, Пловдив, Пещера, Добрич, Велико Търново, Русе, Хасково и гръцките Атина и Солун.

Скейт турнето съпътсващо премиерите на видеото на Ninja Squad - "Weekend" !

Скейт видеото от турнето на „Weekend“ беше официално представено в магазин Corporide в Понеделник 21ви. Вече можете да го гледате и тук а междувременно да се гответе за онлайн премиерата на самия „Weekend“ на 05.12.2011 г. С това момчетата от Ninja Squad искат да ни пожелаят много снежна и красива зима, като ни припомнят да очакваме уеб сериите на Ninja Weekend’s и този сезон.

Скейт турнето съпътсващо премиерите на видеото на Ninja Squad - "Weekend" !

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.