Специална програма на „MATRАX“ финансира избрана хижа с до 5 000 лв. в матраци

Нека заедно да подобрим условията за качествен отдих в планините!

0
 

Сподели

Shares

ПРОЕКТ ЗА ФИНАНСИРАНЕ В ПРОДУКТИ ЗА СЪН ДО 5 000 ЛЕВА ОТ “MATRAX”В планинската хижа туристите намират безопасно, топло и уютно място за отдих, който неизбежно включва и пълноценен сън, в подготовка за новия ден на преходи. Затова, в рамките на кампанията“Хижа на годината”, заедно с партньорите ни от MATRAX, и марките им Magniflex & isleep, отправяме предизвикателство към всички стопани на хижи и заслони – кандидатствайте с проект за обновяване на легловата база до 15 ноември 2023 г. и може да спечелите по-добър сън за планинарите във вашата хижа.

Как се кандидатства?

Лесно е – разкажете ни в свободен текст, защо трябва да спечели вашата хижа. Мотивационното писмо трябва задължително да включва следната информация:

1. Разкажете ни за обекта – къде се намира, колко легла има, в какво състояние е. Изпратете ни снимки на хижата (включително от спалните помещения!)
2. Разкажете ни за планинската туристическа дейност, която развивате.
3. Как ще разкажете на гостите си за нови придобивки за сън и ползите от тях.
4. Обосновете се и ни убедете защо трябва да спечелите вие?

ПРОЕКТ ЗА ФИНАНСИРАНЕ В ПРОДУКТИ ЗА СЪН ДО 5 000 ЛЕВА ОТ “MATRAX”, Фотограф: Виктор Троянов Победителят ще бъде избран с гласуване от представители на Matrax, БТС, БААТ и 360mag, като ще се имат предвид следните критерии, които е важно кандидатстващите да заложат в мотивационното си писмо:

  • локация: по-отдалечените хижи ще имат предимство, поради трудността на достигане и нуждата от още по-качествено възстановяване и сън;
  • състояние на легловата база в момента – с колко легла разполага хижата, има ли планове за добавяне на нови, кога за последно са модернизирани;
  • трафик/популярност: колко туристи / планинари посещават хижата средномесечно; кои са най-активните периоди в годината?
  • амбиция: какви са плановете и мечтите за развитие и популяризиране на хижата, за да стане по-посещавана;
  • туристически дейности: как се развива и как вие развивате планинския туризъм в региона;
  • комуникация: как ще се популяризира сред гостите на хижата (и не само) важността от качествената почивка и сън и връзката с новите продукти от MATRAX, с които е оборудвана хижата.

Кандидатурите очакваме на: magazine@360mag.bg

Обявяване на победителите: по време на награждаването на конкурса „Хижа на годината“ – 05-07 декември 2023 „Дни на предизвикателствата“.
ПРОЕКТ ЗА ФИНАНСИРАНЕ В ПРОДУКТИ ЗА СЪН ДО 5 000 ЛЕВА ОТ “MATRAX”

Отвъд това финансиране, от компанията приемат каузата за подобряване на легловата база в българските хижи и заслони за своя и като официален партньор на БТС ще предоставят специални индивидуални условия, съобразени със социалния характер на този тип обекти, за да подобрим заедно условията за качествен сън в планината.

Програмата ще бъде обявена официално по време на презентацията на MATRAX, на конференцията на Хижа на годината на 20.07.2023.

Продуктите, предлагани от Мatrax и двете им основни марки – Magniflex & isleep, комбинират добре познати технологии с най-новите разработки с единствена цел да осигурят спокоен сън и пълноценен живот на милиони клиенти по света.

Благодарим за специалното отношение на хората в компанията към планината и активния туризъм!

Научете повече за марките на MATRAX – Magniflex и isleep, за съня и решенията за по-добра почивка на magniflex.bg  и в страницата на Хижа на годината.

ПРОЕКТ ЗА ФИНАНСИРАНЕ В ПРОДУКТИ ЗА СЪН ДО 5 000 ЛЕВА ОТ “MATRAX”

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.