Kärcher изгради безплатни веломивки на Витоша и в Пампорово

Тази година Керхер беше основен партньор и на спортното събитие „Витоша 100“

0
 

Сподели

Shares

За началото на сезона по планинско колоездене Керхер изгради мивки до едни от най-големите трасета за този спорт на Витоша и в Пампорово.

Kärcher изгради безплатни веломивки на Витоша и в Пампорово
Kärcher изгради безплатни веломивки на Витоша и в Пампорово

На обособените съоръжения колоездачите ще имат възможност безплатно да си измият велосипедите с водоструйки Kärcher. По този начин любителите на вело спорта в планината ще могат да почистват ефективно и безопасно колелата си още в планината.

Витоша

На Витоша са разположени 2 веломивки – първата е на лифтена станция „Симеоново“, а втората – на „Лале 1“.

Пампорово

Мивката в Пампорово е на лифтена станция „Студенец“, където е крайната точка на велотрасетата.

Kärcher изгради безплатни веломивки на Витоша и в Пампорово„Щастливи сме, че с Керхер успяхме да реализираме този проект на Витоша, където ежеседмично хиляди жители и гости на столицата избират да спортуват и да се забавляват в планината. Надяваме се това да е и причината да привлечем и нови любители към планинското колоездене, ако досега ги е спирала невъзможността да си почистят велосипеда след каране по планинските трасета“, заяви Ема Паунова, ПР на Витоша ски.

„Ние се стремим в Пампорово и Родопите да предоставяме условия за планинско колоездене на световно ниво и се радваме, че намерихме партньор в лицето на Керхер, които ни помогнаха да вдигнем нивото на услугите около спортния туризъм в региона. Очакваме хората да оценят високо случващото се и да се връщат при нас“, сподели Асен Рашев от „Планинско Приключение“.

Kärcher изгради безплатни веломивки на Витоша и в ПампоровоКерхер подпомага проекти, насочени към опазването на околната среда и устойчивото развитие, като разработва методология за почистване с минимални ресурси, време и усилия.

„Вело спортът в България се развива много интензивно, затова ние правим този подарък към всички любители на планинското колоездене с пожелание феновете да се увеличават“, разказа Мартин Василев, управител на Керхер.

Тази година Керхер беше основен партньор и на спортното събитие „Витоша 100“, което се проведе за 40-та поредна година през изминалия уикенд. Компанията разположи мобилна веломивка с Kärcher водоструйки, от които се възползваха повече от 1500 колоездача в рамките на 10 часа.

Припомняме, че водоструйките на Керхер от гамата „Дом и градина“ вече са с 5-годишна гаранция, след регистрация на сайта: www.karcher.bg.

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.