Спечели сандали LIZARD от лятната игра на „Стената“ и 360°!

За да спечелиш, тагни верен приятел за летни приключения!

0
 

Сподели

Shares

За най-упоритите, които дочакаха хубавото време, имаме лятна игра! Магазини „Стената“ и списание 360° ти отправят неустоимо предложение! За дните, озарени от слънце, ти предлагаме да спечелиш за теб и твоя приятел по приключения по чифт сандали LIZARD от новата колекция.

Независимо дали обичаш да се разхождаш по ситен пясък или си пристрастен към преходите през гори и скалисти планини, сандалите LIZARD ще се погрижат за твоята стабилност на трака и едновременно с това да усещаш свежест и прохлада във всяка минута.

Тагни верен приятел за летни приключения и спечели!

Спечели от лятната игра на "Стената" и 360mag!Условия на играта

Играта се провежда в Instagram и стартира на 05 юли 2023 г.

Обявяването на играта ще направим едновременно на нашата Фейсбук страница и в нашия профил в Instagram. Ето как да се включиш в нея:

  1. Харесай профилите на 360mag и Стената в Instagram.
  2. Тагни в коментар под поста в Instagram свой приятел, с когото споделяш летните приключения. Ако изтеглим теб, печелите и ти, и твоят приятел – по чифт сандали от новата колекция на LIZARD!

В томболата участват последователи, изпълнили и двете условия, описани по-горе.

В играта могат да участват нови и стари последователи на двaта профила, като старите трябва само да оставят коментар под публикацията.

Виж колекцията сандали, от които може да спечелите с твоя приятел: Сандали LIZARD 2023: стабилност и прохлада в едно

Играта продължава 2 седмици, до 18 юли, включително. Победителите ще изтеглим на лотариен принцип на 19 юли 2023 г. и ще ги обявим с отделни постове във Фейсбук и Instagram.

Пожелаваме ти успех!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.